K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 840 Çözümler 4 25 Aralık 2022 #11 Berke (Yt) dedi: Tamamdır çözüm için hepinize teşşekkür ederim kabloyu deneyeceğim kuzenime gidince peki kablosuz oynasam premiumu alınca bir değişiklik olacakmı tamamen meraktan soruyorum ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam aynı olur.
Berke (Yt) dedi: Tamamdır çözüm için hepinize teşşekkür ederim kabloyu deneyeceğim kuzenime gidince peki kablosuz oynasam premiumu alınca bir değişiklik olacakmı tamamen meraktan soruyorum ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam aynı olur.
Berke (Yt) Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 68 25 Aralık 2022 #12 Aeronight dedi: Kasmalar devam eder kablo ile bağlamazsanız. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim yardımlarınız için Aeronight dedi: Kasmalar devam eder kablo ile bağlamazsanız. Genişletmek için tıkla... Yeniden tarattım evet gerçekten çok değişme oluyor 52 ye kadar çıkıyor sonra 29 a kadar iniyor sonuç 32
Aeronight dedi: Kasmalar devam eder kablo ile bağlamazsanız. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim yardımlarınız için Aeronight dedi: Kasmalar devam eder kablo ile bağlamazsanız. Genişletmek için tıkla... Yeniden tarattım evet gerçekten çok değişme oluyor 52 ye kadar çıkıyor sonra 29 a kadar iniyor sonuç 32
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #13 Berke (Yt) dedi: tamamdır teşekkür ederim yardımlarınız için Yeniden tarattım evet gerçekten çok değişme oluyor 52 ye kadar çıkıyor sonra 29 a kadar iniyor sonuç 32 Genişletmek için tıkla... Bu arada kablonuz mümkünse CAT6 kablo olsun. Elektrikçilerde bulabilirsiniz.
Berke (Yt) dedi: tamamdır teşekkür ederim yardımlarınız için Yeniden tarattım evet gerçekten çok değişme oluyor 52 ye kadar çıkıyor sonra 29 a kadar iniyor sonuç 32 Genişletmek için tıkla... Bu arada kablonuz mümkünse CAT6 kablo olsun. Elektrikçilerde bulabilirsiniz.
Berke (Yt) Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 68 25 Aralık 2022 #14 Aeronight dedi: Bu arada kablonuz mümkünse CAT6 kablo olsun. Elektrikçilerde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır .
Aeronight dedi: Bu arada kablonuz mümkünse CAT6 kablo olsun. Elektrikçilerde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır .