Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #1 GeForce NOW üzerinden Cyberpunk oynuyorum karakterlerin sesi yok ses ayarlarina geldim hepsi açıktı müzikler falan geliyor sadece karakterlerin sesi yok ve dudak hareketleri yok.
GeForce NOW üzerinden Cyberpunk oynuyorum karakterlerin sesi yok ses ayarlarina geldim hepsi açıktı müzikler falan geliyor sadece karakterlerin sesi yok ve dudak hareketleri yok.
Q QUUENYZ Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #11 Kutty dedi: Yok hocam 3 kere yaptım hala aynı duzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Klasik Türk taktiklerini dene. PC'yi kapatıp aç falan. Artı 0 Eksi
Kutty dedi: Yok hocam 3 kere yaptım hala aynı duzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Klasik Türk taktiklerini dene. PC'yi kapatıp aç falan.
yunusdeniz Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #12 Vay arkadaş 2.5 yıl geçmiş şu konu açılalı, aynı sorunu yaşıyorum şu an GeforceNow'da. Neyi düzeltti şimdi bu arkadaşlar oyunda acaba? Artı 0 Eksi
Vay arkadaş 2.5 yıl geçmiş şu konu açılalı, aynı sorunu yaşıyorum şu an GeforceNow'da. Neyi düzeltti şimdi bu arkadaşlar oyunda acaba?
B babaf1ngo31 Zeptopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Haziran 2025 #13 Yıl 2025 hala aynı bug var. Artı 0 Eksi
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.039 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 24 Haziran 2025 #14 yunusdeniz dedi: Vay arkadaş 2.5 yıl geçmiş şu konu açılalı, aynı sorunu yaşıyorum şu an GeforceNow'da. Neyi düzeltti şimdi bu arkadaşlar oyunda acaba? Genişletmek için tıkla... Oyunla değil Geforce Now ile alakalı bir sorun muhtemelen. Oyunda hiçbir zaman ses sıkıntısı yaşamadım. Artı 0 Eksi
yunusdeniz dedi: Vay arkadaş 2.5 yıl geçmiş şu konu açılalı, aynı sorunu yaşıyorum şu an GeforceNow'da. Neyi düzeltti şimdi bu arkadaşlar oyunda acaba? Genişletmek için tıkla... Oyunla değil Geforce Now ile alakalı bir sorun muhtemelen. Oyunda hiçbir zaman ses sıkıntısı yaşamadım.