İnceleme GeForce NOW deneyimim

Kanka bir şey soracağım sana GeForce NOW alınca sadece yüksek grafikte oynamayamı erişiyoruz Cyberpunk gibi oyunları kendimizin mi satın alması lazım Steam veya GeForce NOW üzerinden bilgi verir misin?

Fazlasıyla da müşteri çeker kendine, bu oyunlar Boosteroid platformunda var. Çoğu kişi bu sebepten dolayı Boosteroid satın alıyor.
Bende almayı düsündüm. Fakat yine de daha tanıdık marka her zaman en iyisidir geforce alırım.

Kanka bir şey soracağım sana GeForce NOW alınca sadece yüksek grafikte oynamayamı erişiyoruz Cyberpunk gibi oyunları kendimizin mi satın alması lazım Steam veya GeForce NOW üzerinden bilgi verir misin?
Sadece internetin iyiyse oyunlara erisebilirsin satın alman gerek.

2. el işini görecek Steam hesap satışlarına bakabilirsin 16 liraya Cyberpunk aldım. Her zaman bir açık kapı bırakılıyor işi bilene.

Fazlasıyla da müşteri çeker kendine, bu oyunlar Boosteroid platformunda var. Çoğu kişi bu sebepten dolayı Boosteroid satın alıyor.
Boostreoid ilk defa duydum ama GFN kadar stabil değilmiş ve TR sunucusu yok 100 Mbps altı kurtarmaz diyorlar. Oyun havuzu geniş denenebilir.

Son düzenleme:
Kütüphanesinde daha fazla AAA oyun barındırsa kesinlikle dört dörtlük bir sistem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…