Çözüldü GeForce NOW düşük sistemde 2K 180 Hz monitörle sorun çıkartır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ThreatsOn

Hectopat
Düşük bir sistemim olduğu için GeForce NOW kullanıyorum, şimdilik 1080p 60 Hz monitör kullanıyorum ve gelecek ay sadece GeForce NOW üzerinden oyun oynamak için 2K 180 Hz bir monitör almayı düşünüyorum fakat bu konuda bir sıkıntı çıkmaması için kasanın içerisinden kesinlikle yükseltmem gereken bir parça var mı?

Çözüm
HDMI 2.1 desteği veya Display Port 1.4 desteği gerekli 2K'da 180 Hz alabilmeniz için. Onun dışında internetiniz de yeterliyse sorun olmaz.

Yani sistemden çok internet hızın ve stabiliten önemli. Ama monitör olayına gelince; 2K 180Hz'lik bir monitörü tam performansla kullanmak istiyorsan, sistemin en azından DisplayPort 1.4 veya HDMI 2.1 destekleyen bir ekran kartına sahip olmalı. Yani GPU çıkışına dikkat et.

Ama şu anlık sadece GeForce NOW'da oyun oynuyorsan, kasandan ekran kartı veya işlemciyi yükseltmen gerekmez. Yine de ekran kartının bu çözünürlüğü ve yenileme hızını düzgün bir şekilde monitöre aktarması gerekiyor, o yüzden sistemin donanım bilgilerini yazarsan daha net yardımcı olabiliriz.

Hocam ekran kartı özelliklerine baktım GeForce GT 730 yazıyor ama DisplayPort 1.4 veya HDMI 2.1 destekliyormu bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…