GeForce Now Dying Light Türkçe nasıl oynanır?

Oyun ayarlarından yapılmıyor. İlla Steam üzerinden yapmak gerekli.
Geforce Now'da oyunu başlatmadan kütüphanede üzerine gelip sağ tıkla açılan menüde ''Properties'' seçeneğine tıkla. Bir pencere açılması lazım burada ''Language'' seçeneğine tıklayıp dili English'ten Türkçe'ye çek.
4 Mart'ta açılan başka bir konunun yardımıyla oyunu artık Türkçe oynayabildiğinizi yazmışsınız artık işe yaramıyor mu o yöntem?

Geforce Now'da oyunu başlatmadan kütüphanede üzerine gelip sağ tıkla açılan menüde ''Properties'' seçeneğine tıkla. Bir pencere açılması lazım burada ''Language'' seçeneğine tıklayıp dili English'ten Türkçe'ye çek.
4 Mart'ta açılan başka bir konunun yardımıyla oyunu artık Türkçe oynayabildiğinizi yazmışsınız artık işe yaramıyor mu o yöntem?
Bu işlemi yaptım olmuyor

GeForce Now'da oyunu başlatmadan kütüphanede üzerine gelip sağ tıkla açılan menüde "properties" seçeneğine tıkla. Bir pencere açılması lazım burada "language" seçeneğine tıklayıp dili English'ten Türkçe'ye çek.

Properties kısmından languageye geldiğimizde maalesef ki englishtan türkçeye çevrilmiyor oyun :(

Yanlış hatırlamıyorsam Geforce Now dan ya direk oyuna girip dil seçeneklerinden Türkçe yapıyorduk ya da Geforce Now dan Steame bağlanıp oradan girdiğimizde değişiyordu. Net hatırlayamıyorum. Fakat bu sayede bitirmiştim oyunu.

Yanlış hatırlamıyorsam Geforce Now dan ya direk oyuna girip dil seçeneklerinden Türkçe yapıyorduk ya da Geforce Now dan Steame bağlanıp oradan girdiğimizde değişiyordu. Net hatırlayamıyorum. Fakat bu sayede bitirmiştim oyunu.
Maalesefki steamde artık oyun gözükmüyor. Bu yüzden yöntem işe yaramıyor

Maalesef ki Steam'de artık oyun gözükmüyor. Bu yüzden yöntem işe yaramıyor.

Şimdi gençler bu bir çözüm değil ama bir yöntem devamını getirmek size kalmış oyun açılırken köşede sağ köşede Steam 2 saniyelik gözüküyor onun üstüne sekme büyütme simgesi gözüküyor oradan Steam menüye geliniyor bilmem anlatabildim mi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı