GeForce Now ekran bulanık sorunu

Gm_Marlene

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dün GeForce Now yükledim. Kasma takılma falan yok ta ekran çok bulanık. Nasıl çözebilirim?

İnternet hızınıza göre değişebiliyor. Eğer internetiniz iyiyse ve böyle bir sorun ile karşılaşıyorsanız ayarlardan ''Zayıf ağ bağlantısı koşullara göre ayarla'' seçeneğini devre dışı bırakın. Diğer yandan Wifi kullanımı da görüntü kalitesini etkiliyor.

Belki yapmamışsınız diye söylüyorum çoğu oyunu düşük grafiklerde ve düşük çözünürlükte başlatıyor manuel olarak düzeltmeniz gerekiyor. Grafik ayarlarını düzeltme yapmadıysanız bir bakın.

Stabil bir bağlantın yoksa görüntü bulanıklığı olabiliyor. Halihazırda ethernet ile bağlanıyorsan EU Central 3 ve Yarış modu seçerek daha düşük çözünürlükte çalıştırmayı dene.

15MB indirme hızım. Nasıl olması gerekiyor ayarlarımın?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet hızınız çok az. Geforce Now için önerilen internet hızı 50 Mbps.
50 Mbps mi? Kaynak neresi merak ediyorum. İsterseniz biraz daha abartın 100 falan deyin 50 az oldu sanki.

Yaptım dediğini grafiklerde sıkıntı yok biraz düzeldi gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Translate kullanmanızı aşırı öneririm. Connectivity requirements internet gereksinimleri demek. Önerilen değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…