GeForce NOW ekran bulanık

İnternet değerleriniz nedir? GeForce NOW da ayarlarınız otomatikte mi yoksa özel ayarlar mı kullanıyorsunuz.

Özel ayar kullanıyorum.

Tek sebebi maalesef internetin yetersiz olmasından kaynaklanıyor. Rica etsem hız testi verilerini atabilir misin? İnternet tarayıcına " hız testi " yazman yeterli olacaktır.

Hız testinde de başarılı sonuç aldım her şey tam ama dediğim gibi bulanık ve ayrıca internetim 10 megabit download 6 megabit upload var onlara göre ayarlıyorum ayarlarımı hatta fazla bile veriyorum bazen ama olmuyor bulanık gözüküyor.
GeForce NOW ayarlarınız nedir?

4:3 1024 768 30 FPS değiştirip denedim ama bir faydası olamdı.
İnternet değerleriniz nedir? GeForce NOW da ayarlarınız otomatikte mi yoksa özel ayarlar mı kullanıyorsunuz.

Tek sebebi maalesef internetin yetersiz olmasından kaynaklanıyor. Rica etsem hız testi verilerini atabilir misin? İnternet tarayıcına " hız testi " yazman yeterli olacaktır.

GeForce NOW ayarlarınız nedir?

Cevap.

Son düzenleme:
Rica etsem bırakacağım link üzerinden internetinizi ölçebilir misiniz? Başlattıktan bir süre sonra size sonuçlarınızı gösterecektir. " print screen " (klavyenin üstünde yer alır) tuşu yardımıyla ekran görüntüsünü alabilir, Windows tuşuna bastıktan sonra paint uygulaması üzerinden CTRL+V kombinasyonu (yapıştır) yapıp kayıt edebilirsiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra ekran görüntünü benimle paylaşmanı rica ediyorum.

Hız testi için link < Bu link üzerinden ölçebilirsin. Ben de buradan ölçüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı