Kenanmp4 Yoctopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #1 GeForce NOW satın aldım ama ekran kaydını başlattıgımda başlatıyor ama bitirdiğimde hiçbir yerde gözükmüyor ilgilenen biri yardım edebilir mi?
GeForce NOW satın aldım ama ekran kaydını başlattıgımda başlatıyor ama bitirdiğimde hiçbir yerde gözükmüyor ilgilenen biri yardım edebilir mi?
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 30 Aralık 2022 #2 Videolarım klasöründe yok mu ? Artı 0 Eksi
KS KS Kenanmp4 Yoctopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #3 Baran0141 dedi: Videolarım klasöründe yok mu ? Genişletmek için tıkla... evet sadece ekran görüntüleri düşüyor videolar düşmüyor nasıl çözebilirim ? Artı 0 Eksi
Baran0141 dedi: Videolarım klasöründe yok mu ? Genişletmek için tıkla... evet sadece ekran görüntüleri düşüyor videolar düşmüyor nasıl çözebilirim ?
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #4 Burada yok mu? Artı 0 Eksi
KS KS Kenanmp4 Yoctopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #5 bloodiron9 dedi: Eki Görüntüle 1618202 Burada yok mu? Genişletmek için tıkla... evet maalesef oraya düşmüyor Artı 0 Eksi
bloodiron9 dedi: Eki Görüntüle 1618202 Burada yok mu? Genişletmek için tıkla... evet maalesef oraya düşmüyor
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #6 Kenanmp4 dedi: Evet maalesef oraya düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu bildirim geliyor mu kaydı bitirdiğinde? Artı 0 Eksi
Kenanmp4 dedi: Evet maalesef oraya düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu bildirim geliyor mu kaydı bitirdiğinde?
KS KS Kenanmp4 Yoctopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #7 bloodiron9 dedi: Eki Görüntüle 1618203 Bu bildirim geliyor mu kaydı bitirdiğinde? Genişletmek için tıkla... hayır hiç öyle bir bildirime rastlamadım Artı 0 Eksi
bloodiron9 dedi: Eki Görüntüle 1618203 Bu bildirim geliyor mu kaydı bitirdiğinde? Genişletmek için tıkla... hayır hiç öyle bir bildirime rastlamadım
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #8 Kenanmp4 dedi: Hayır hiç öyle bir bildirime rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Kayıt nasıl alıyorsun? Ben Ctrl+G ile açılan panelden alıyorum kayıtları. Artı 0 Eksi
Kenanmp4 dedi: Hayır hiç öyle bir bildirime rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Kayıt nasıl alıyorsun? Ben Ctrl+G ile açılan panelden alıyorum kayıtları.
KS KS Kenanmp4 Yoctopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #9 bloodiron9 dedi: Kayıt nasıl alıyorsun? Ben CTRL+G ile açılan panelden alıyorum kayıtları. Genişletmek için tıkla... Evet bende oradan açıyorum başlatma bildirimi çıkıyor ancak kayıdı kapattığımda hiçbir yere düşmüyor Artı 0 Eksi
bloodiron9 dedi: Kayıt nasıl alıyorsun? Ben CTRL+G ile açılan panelden alıyorum kayıtları. Genişletmek için tıkla... Evet bende oradan açıyorum başlatma bildirimi çıkıyor ancak kayıdı kapattığımda hiçbir yere düşmüyor
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #10 Kenanmp4 dedi: Evet bende oradan açıyorum başlatma bildirimi çıkıyor ancak kayıdı kapattığımda hiçbir yere düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde alıyorum galeri kısmına geliyor. Az önce denemek için aldım geldi yine. Sende gelmemesi ilginç. Artı 0 Eksi
Kenanmp4 dedi: Evet bende oradan açıyorum başlatma bildirimi çıkıyor ancak kayıdı kapattığımda hiçbir yere düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde alıyorum galeri kısmına geliyor. Az önce denemek için aldım geldi yine. Sende gelmemesi ilginç.