Niksi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.363 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G3 R7 5825U 16GB 3200Mhz Vega8 Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #1 GeForce Now'a girdiğimde join today yazısına tıklıyorum. Bu şekilde bir hatayla karşılaşıyorum. Çözümü nedir acaba? NVIDIA hesabım var, uygulamayı indirdim ama uygulamadan da giriş yapamadım.
GeForce Now'a girdiğimde join today yazısına tıklıyorum. Bu şekilde bir hatayla karşılaşıyorum. Çözümü nedir acaba? NVIDIA hesabım var, uygulamayı indirdim ama uygulamadan da giriş yapamadım.
LifeStyleSs Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #2 Uygulamayı yükledikten sonra uygulama içinden giriş yapma bölümüne gir. Seni internet sayfasına atacak karşına çıkan sayfadan kayıt ol. Artı 0 Eksi
Uygulamayı yükledikten sonra uygulama içinden giriş yapma bölümüne gir. Seni internet sayfasına atacak karşına çıkan sayfadan kayıt ol.
KS KS Niksi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.363 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G3 R7 5825U 16GB 3200Mhz Vega8 Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #3 LifeStyleSs dedi: Uygulamayı yükledikten sonra uygulama içinden giriş yapma bölümüne gir. Seni internet sayfasına atacak karşına çıkan sayfadan kayıt ol. Genişletmek için tıkla... Giriş yapmaya çalıştım ama maalesef bu şekilde bir hatayla karşılaşıyorum. Giriş yapmama rağmen. Bu gün katıla bastığımda aynı şeyleri tekrarlıyorum. Artı 0 Eksi
LifeStyleSs dedi: Uygulamayı yükledikten sonra uygulama içinden giriş yapma bölümüne gir. Seni internet sayfasına atacak karşına çıkan sayfadan kayıt ol. Genişletmek için tıkla... Giriş yapmaya çalıştım ama maalesef bu şekilde bir hatayla karşılaşıyorum. Giriş yapmama rağmen. Bu gün katıla bastığımda aynı şeyleri tekrarlıyorum.