GeForce NOW eu sunucu

EmreAcar25

Centipat
Daha fazla  
Ben sıra beklememek için eu sunucunda oynuyordum ama artık oynayamıyorum. GeForce kapatmış eu sunucusunu VPN ile bağlandiğim zaman sıra bekliyor oyun açılınca hata veriyor. Çözümü olan var mı?

Ben sıra beklememek için eu sunucunda oynuyordum ama artık oynayamıyorum. GeForce kapatmış eu sunucusunu VPN ile bağlandiğim zaman sıra bekliyor oyun açılınca hata veriyor. Çözümü olan var mı?

Bir yöntem var ama o yöntem fixlenince hesaplar ban yer. Herkes sorunsuz oynayabilirsin diyor ama bu yöntemin fixlenip hesaplara ban atılacağından haberleri yok.

Yok hocam ilk yazdığım TR serverinde sorun yok mesajına kahkaha attınız ya ona cevap olarak yazmıştım. :D

Siz demin ben hiç sıra beklemiyorum dediğiniz için demin TR'deki sıraya bakayım dedim de sonuç bu:

1628767016733.png

Avrupa da bu saatlerde en fazla 30 kişi oluyordu.

Not: Sanırım siz paralı hesapsınız ben iki hesabı da Free'de denedim ve fark vardı o yüzden "hahaha" attım. Kusura bakmayın.

Siz demin ben hiç sıra beklemiyorum dediğiniz için demin TR'deki sıraya bakayım dedim de sonuç bu:

Eki Görüntüle 1135493

Avrupa da bu saatlerde en fazla 30 kişi oluyordu.

Not: Sanırım siz paralı hesapsınız ben iki hesabı da Free'de denedim ve fark vardı o yüzden "hahaha" attım. Kusura bakmayın.
Evet premium kullanıyorum hocam. Ücretsizde 1-2 saat bekleniyordu haklısınız. Geçen aylarda premiumda bile sıra bekleniyordu 5-10 dakika. Ondan bahsediyorsunuz sandım ben. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı