Oyun GeForce NOW EU/US 6 aylık premium 30 dolar

Makaleler
13
Arkadaşlar merhaba, İndirimin süresi belirtilmedi ancak NVIDIA, GFN için yaz kampanyası başlattı. Sadece 6 aylık premium abonelikleri geçici süre için 30 dolar/euro'ya düştü. Uyguna almak isterseniz Avrupa üzerinden değil de ABD üzerinden alabilirsiniz. Herkese ben de böyle yaptım. Nasıl yapılacağı ile ilgili rehberi aşağıya bırakıyorum. GAME+ Premium'da bildiğim kadarıyla SSD yerine HDD kullanılıyordu. Üzerine performansı tartışılır. ABD üzerinden alıp Almanya, Hollanda vb. Avrupa sunucuları üzerinden de oynayabilirsiniz.
Rehberin bağlantı adresi: Rehber: GeForce NOW Ücretli/Ücretsiz global sunucularda nasıl oynanır?

Aylığı 194 TL'ye mi ne geliyor yanlış hesaplamadıysam. Çok uygun bu arada. Türkiye sunucusundan da kat kat daha iyi olduğu kesin.
Müthiş fiyat. Senede bir iki defa böyle indirim geliyor. Dolar daha da artmadan almak mantıklı olabilir. Klişe olacak ancak ylık bir dürüm parası.

Biliyorum hocam yani EU alıyoruz ya VPN uğraştırır mı ondan sondum.
VPN çok uğraştırmaz. VPN'i daha tarayıcıya girmeden açın ya da tarayıcı eklentisinden açın. Ondan sonra direkt alım sayfasına ilerleyin. Şıp diye çekiyor parayı. Ama iptal etmeyi unutmayın sonra. Yoksa 6 ay sonra para yine çekilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı