GeForce Now Founders Edition satın alma sorunu

Cenk Karasol

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 kere denedim mastercard destekli kredi kartımla fakat alamıyorum. Şu hatayı alıyorum sürekli:
"Payment authorization failed, please try again or use another payment method. "
Çözümü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bankayla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü kredi kartımı bütün alışverişlerde sorunsuz kullanabiliyorum bir çok kez yabancı oyunlarda oyun içi satın alımlar veya yabancı sitelerden harcamalar yaptım.
Bende de öyleydi bazen kafalarına göre kapatıyorlar kartın online alışveriş kısmını. Şüpheli işlem şeklinde görüyorlar. 2 farklı bankada da yaşadım bu sorunu. Bankayı arayınca 2 dakikada çözdüler.

Arkadaşlar 3 kere denedim mastercard destekli kredi kartımla fakat alamıyorum. Şu hatayı alıyorum sürekli:

Çözümü bilen var mı?

Bir haftadır aynı sorunu yaşıyorum. Garanti Bankası Sanal Kart, ININAL Kart ve normal banka kartı denedim, hiç birisi çözüm olmadı.

Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı