GeForce NOW FPS düşmesi sorunu

Erdi Tezeller

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle yaklaşık bir hafta önce GeForce NOW Premium üyeliği satın aldım TR sunucusuna bağlanıp oynuyorum fakat oynadığım oyunlarda 150-200 FPS göstermesine rağmen 30-40 FPS gibi hissediyorum. Oyunumu internetim gayet iyi 180 download 5 upload alıyorum. Ayarlarımda özel 1920x1080 60 FPS vsycn kapalı.
Daha önce böyle olmuyordu yeni olmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle yaklaşık bir hafta önce GeForce NOW Premium üyeliği satın aldım TR sunucusuna bağlanıp oynuyorum fakat oynadığım oyunlarda 150-200 FPS göstermesine rağmen 30-40 FPS gibi hissediyorum. Oyunumu internetim gayet iyi 180 download 5 upload alıyorum. Ayarlarımda özel 1920x1080 60 FPS vsycn kapalı.
Daha önce böyle olmuyordu yeni olmaya başladı.

Bende de aynı hissiyat mevcut. Gösterdiği FPS kadar akıcı değil.

Ekstra bir kişi veya kişiler Wi-Fi yoluyla bağlanıyorsa internet hızınız yavaşlayabilir belki bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Ekstra bir kişi veya kişiler Wi-Fi yoluyla bağlanıyorsa internet hızınız yavaşlayabilir belki bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Zannetmiyorum acaba hangi kısayol tuşlarıyla aldığım gerçek FPS'yi görebilirim GeForce NOW da bir kısa yol tuşu mevcuttu GeForce NOW'un kullanılan ekran kartını falan da gösteriyordu.

Zannetmiyorum acaba hangi kısayol tuşlarıyla aldığım gerçek FPS'yi görebilirim GeForce NOW da bir kısa yol tuşu mevcuttu GeForce NOW'un kullanılan ekran kartını falan da gösteriyordu.

Hocam ben GeForce NOW kullanmadığım için pek fikir sahibi değilim sizi yanlış yönlendirmek istemem sadece ihtimal olarak düşündüm. İlgili arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur.

Konuyu hortlatiyorum, güncel olarak GAME+ premium üyesiyim, Hunt Showdown'da fps drop aliyorum, ayarlar yüksek - düşük farketmeksizin FPS değerleri çok kötü, ne olacak bu kötü geforce now bilgisayar sorunu? FPS 60'ken sürekli 10-20 FPS'lere kadar düşüp oyunu oynanmaz hale getiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı