GeForce NOW FPS oyunlarda ayar nasıl olmalı?

Ya milleti mi kandırıyorlar arkadaş adam gibi oynayabilen var mı GeForce NOW da gözünü seveyim bir gün gecikme oluyor bir gün görüntü bulanıklaşıyor internetim fiber 24MB tamam MB olarak düşük olabilir ama yine de kötü. Beklentimizi karşılamadı.

Ben TR serverleri malum çok sıra istediği için eu central 2 de 1600x900 çözünürlükte oynuyorum geçen haftalarda çok fazla problem yaşadım sürekli çözünürlük düştü bir anda, internet yok deyip oyundan attı, gecikme aşırı fazlaydı ama şu son günlerde pek sorun göremedim güncellemelerden sonra geccikmeyi de pek hissetmiyorum. Sanırım sadece Witcher 3 oynadığım için hissetmiyorum. FPS oyunu oynamış birisi de bu konuya yazarsa sevinirim.

Ya milleti mi kandırıyorlar arkadaş adam gibi oynayabilen varmı Geforce NOW da gözünü seveyim birgün gecikme oluyo birgün görüntü bulanıklaşıyor internetim fiber 24MB tamam Mb olarak düşük olabilir ama yinede kötü.Beklentimizi karşılamadı.
Tek çözüm stabil bir internet. Kablolu kullanmadan önce bende sorun yaşıyordum ama kabloluya geçince çok rahatladım. Tabii ona rağmen yine arada sıkıntı olacak bu da oyunu oynamak için küçük bir bedel :)

Ben şahsen 720p 30FPS'te R6 Siege bal gibi oynadım 50Mbps internette.
Takımı taşıyordum tam da kazandım derken 1 saatlik süre bitti kazanma ekranında attı ve maç sayılmadı.

Tek çözüm stabil bir internet. Kablolu kullanmadan önce bende sorun yaşıyordum ama kabloluya geçince çok rahatladım. Tabii ona rağmen yine arada sıkıntı olacak bu da oyunu oynamak için küçük bir bedel :)

Kabloyla bağlı zaten. Anlamadığım bir şekilde berbat.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    24,2 KB · Görüntüleme: 43
Ya milleti mi kandırıyorlar arkadaş adam gibi oynayabilen var mı GeForce NOW da gözünü seveyim bir gün gecikme oluyor bir gün görüntü bulanıklaşıyor internetim fiber 24MB tamam MB olarak düşük olabilir ama yine de kötü. Beklentimizi karşılamadı.

Mükemmel bir şekilde oynuyorum. 100 indirme hızım var.

Rainbow Six: Siege alacağım Steam üzerinden ama bilgisayarım kaldırmadığı için oyunu GeForce NOW üzerinden oynayacağım. İnternet hızı download 90/95, upload 5, ping 7/8 arasında bir internete sahibim. Oyunu en az gecikmeli şekilde nasıl oynayabilirim, hangi ayarları açıp kapatmam lazım (eu central 2) ve oyunu düzgün bir şekilde oynayabilir miyim?
Hiç bulaşmayın derim. Keyif alamazsınız hikaye oyunları neyse de FPS oyunların da çok belli ediyor ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı