GeForce NOW FPS oyunlarda ayar nasıl olmalı?

Ben TR serverleri malum çok sıra istediği için eu central 2 de 1600x900 çözünürlükte oynuyorum geçen haftalarda çok fazla problem yaşadım sürekli çözünürlük düştü bir anda, internet yok deyip oyundan attı, gecikme aşırı fazlaydı ama şu son günlerde pek sorun göremedim güncellemelerden sonra geccikmeyi de pek hissetmiyorum. Sanırım sadece Witcher 3 oynadığım için hissetmiyorum. FPS oyunu oynamış birisi de bu konuya yazarsa sevinirim.

Tek çözüm stabil bir internet. Kablolu kullanmadan önce bende sorun yaşıyordum ama kabloluya geçince çok rahatladım. Tabii ona rağmen yine arada sıkıntı olacak bu da oyunu oynamak için küçük bir bedel

Ben şahsen 720p 30FPS'te R6 Siege bal gibi oynadım 50Mbps internette.
Takımı taşıyordum tam da kazandım derken 1 saatlik süre bitti kazanma ekranında attı ve maç sayılmadı.

Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim herkese fikri için alacağım oyunu, en kötü iade ederim

Kabloyla bağlı zaten. Anlamadığım bir şekilde berbat.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    24,2 KB · Görüntüleme: 43

Mükemmel bir şekilde oynuyorum. 100 indirme hızım var.

Hiç bulaşmayın derim. Keyif alamazsınız hikaye oyunları neyse de FPS oyunların da çok belli ediyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…