GeForce Now GAME+ beta kodu dağıtım sürecinin yönetilememesi

Merhaba sevgili sosyal üyeleri. Bir süredir canımı sıkan ve rahatsız eden bir konuyu dile getirmek istiyorum. Biliyorsunuz ki 19 Ocak'ta GeForce Now GAME+ kapalı beta önkayıt süreci başladı ve ilk günlerden birçok kişi önkayıt işlemlerini tamamlayıp beklemeye koyuldu. Söylenen ve belirtilen 15 şubat'tan bu yana kayıt sırasına göre kullanıcıların içeri alınacak olmasıydı. Bunu belirtmelerine rağmen henüz ilk gün önkayıt oluşturanların bile kodlarını göndermeyip editörler, yayıncılar, Influncer'lar ve sosyal medyada kitlesi olan birçok fenomene 100'er 200'er adet gönderilmesi ne kadar etik? Bu durumda önkayıt yaptıran kullanıcılar ne kadar önemseniyor?

Maalesef açıkça görünüyor ki GeForce Now GAME+ kapalı beta dağıtım süreci yönetilemedi ve ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Aslında bu denli olumsuz bir durumun yaşanmasını ben dahil bekleyen büyük bir kitle vardı. 19 Ocak'ta kayıt oluşturan kullanıcıların betaya henüz dahil olamaması ve bunun yanı sıra ihtiyacı olmayan, üstelik önkayıt bile oluşturmayan birçok kişinin çekilişle kazandıkları kodları türlü web sitelerinde ilan açarak fahiş fiyattan satmaları süreç için son derece üzücü. Oldukça doluyum.

Görünen o ki kapalı beta için sıra beklemeye devam etmekten ve gördüğümüz çekilişlere katılmaktan başka yapılabilecek pek bir şey yok. Umarım bu süreç üstündeki başarılarını kapalı ve açık betadan çıktıktan sonra da devam sürdürmezler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı