Çözüldü GeForce NOW GAME+ kodu nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Luuks

Hectopat
Merhabalar, Technopat üzerinden katıldığım çekilişte "Geforce NOW powered by GAME+ Beta Premium Kodu" kazandım, bir kaç sorum var.

1-Bu kod tam olarak nedir? (GeForce NOW üzerinen sıra beklemeden süresiz oynayabileceğimiz ve RTX açabileceğimiz üyeliğin kodu mu?)
2-Bu kodun bir kullanım süresi var mı yani istediğim zaman kullanabilir miyim? ("Mesela bir ay kullanmazsan kod geçersiz olur." gibi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
15 Şubat ile 15 Mart arası geçerli hocam. Ondan sonraki bir tarihte kullanırsanız geçersiz olacak. Amaç zaten "beta" sürümüne erişim sağlamak. Çıktıktan sonra bir anlamı olmayacaktır.
Merhabalar, Technopat üzerinden katıldığım çekilişte "Geforce NOW powered by GAME+ Beta Premium Kodu" kazandım, bir kaç sorum var.

1-Bu kod tam olarak nedir? (GeForce NOW üzerinen sıra beklemeden süresiz oynayabileceğimiz ve RTX açabileceğimiz üyeliğin kodu mu?)
2-Bu kodun bir kullanım süresi var mı yani istediğim zaman kullanabilir miyim? ("Mesela bir ay kullanmazsan kod geçersiz olur." gibi)
Ben bunun hakkında çekiliş yapıyorum ve bir ay süresi var diye biliyorum.

Kullanmayacaksan bana verebilir misin? Ben katılamadım şartlarım tutmuyordu :(.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı