Geforce Now GAME+ Premium sıra beklemek

Hocam bana önerebileceğiniz cloud gaming platformu var mı?Bi aralar Vestel öyle bir işe atılmıştı sanki BRB diye bir platform üye olmuştum ben oraya.

Arkadaşlar sizde premium olmasına rağmen neden oluyor bilmiyorum ama bende de premium var ve sabah da giriyorum, gece 12'de de giriyorum bende sıra olmuyor. Sıra olmadan R6 da oynayabiliyorum, The Division 2 de, ARK da, Witcher 3 de. Şu zamana kadar 1 kere bile sıra bekletmedi.

Şu sıralar bayağı azaldı sıra bekleme. Bana da gelmiyor.

Gün geçmiyor ki Geforce now un derdi bitsin. Oyun oynar iken felaket bir lag yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Division 2 de input lag yaşıyor musunuz hocam ? Ben lag dan oyun oynayamıyorum ya bazen mause bile dönmeyecek duruma geliyor.

Şu ana kadar hiç böyle bir sorun yaşamadım. Bazen oyun kendi kendine çökse de bunun dışında pek bir sorun olmadı.
Ben çok fazla lag yaşıyorum ya mause bazen bir ağırlaşıyor değişik triplere giriyor oyun. Aldım alalı adam gibi oyun oynamak nasip olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…