Hocam uygulamaya girmek için abonelik almamı istiyor sanırım.GeForce NOW uygulamasına girip ayarlar bölümüne geçtikten sonra, aşağıdaki sunucu konumu kısmından ağ testi yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2489610
Eğer ilk kez giriş yapmaya çalışıyorsanız, sistem sizden abonelik almanızı isteyebilir.Hocam uygulamaya girmek için abonelik almamı istiyor sanırım.
Yeni hesap açıp deneme sürümü ile giriş yaptım. Hız testi gecikme olabilir dedi deneme varken girdim, gerçekten çok gecikme vardı. Eğer gecikme olmasaydı alacaktım çünkü internetim kotalı ve oyunları geforce now indirmeden oynatıyor.Eğer ilk kez giriş yapmaya çalışıyorsanız, sistem sizden abonelik almanızı isteyebilir.
Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+
GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın!gameplus.com.tr
Eki Görüntüle 2489633
Yukarıdaki linke tıklayıp hesabınıza giriş yaptıktan sonra, ekran görüntüsünde gördüğünüz 'Basic' paketini 'Hemen Dene' seçeneğine tıklayarak hesabınıza tanımlayabilir ve giriş yapabilirsiniz.
Yeni hesap açıp deneme sürümü ile giriş yaptım. Hız testi gecikme olabilir dedi deneme varken girdim, gerçekten çok gecikme vardı. Eğer gecikme olmasaydı alacaktım çünkü internetim kotalı ve oyunları GeForce NOW indirmeden oynatıyor.
Türkiye serverinde stabil bağlantı alamıyorsanız servis sağlayıcınızda problem vardır. Mümkünse ethernet kablo ve 5Ghz ile deneyin 2.4 GHz kablosuz bağlantı sorunlu olur cloud gaming için . Kotalı internet cloud gaming sistemine uygun olmaz inanılmaz internet harcıyor çünkü . 10 günde 700gb rahat gitti .Yeni hesap açıp deneme sürümü ile giriş yaptım. Hız testi gecikme olabilir dedi deneme varken girdim, gerçekten çok gecikme vardı. Eğer gecikme olmasaydı alacaktım çünkü internetim kotalı ve oyunları geforce now indirmeden oynatıyor.
Peki hocam teşekkürlerİnternetiniz kotalı ise kesinlikle tavsiye etmem. Çünkü ben performance üyeliği kullandığım zamanlarda 60 dakika da bir 22 GB veri harcıyordu. (1080p çözünürlük ve 60 FPS ayarında) yani kısacası en az 50 Mbps hıza sahip olmanız lazım güzel, gecikme olmadan oyun deneyimi yaşatması için.
Türkiye serverinde stabil bağlantı alamıyorsanız servis sağlayıcınızda problem vardır. Mümkünse ethernet kablo ve 5Ghz ile deneyin 2.4 GHz kablosuz bağlantı sorunlu olur cloud gaming için . Kotalı internet cloud gaming sistemine uygun olmaz inanılmaz internet harcıyor çünkü . 10 günde 700gb rahat gitti .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.