GeForce Now için ekran kartı önerisi

Efendim öncelikle çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Fakat şöyle bir durum var ki, ben zaten bunlara erişebiliyorum internetten. Ben bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan 1000 liraya kadar bir ekran kartı tavsiyesi istedim. Derdimin ağır oyunlar değil(zira 1000 tl'lik bir ekran kartından performans beklemek ayıp olur), daha çok basit ve düşük sistemli bilgisayarlarda da kasmadan oynanan oyunları akıcı bir şekilde oynatacak bir ekran kartı tavsiyesi istedim. Mesela benim aklıma direk 1050 geliyor ama arkadaşların illa ki farklı tavsiyeleride olacaktır.

Hocam bir tane 1050 buldum ama son 1 ürünmüş.

GTX 650 Alabilirsin, 2. El 350 TL bandında geziyor. Söylediğin oyunlarda da gayet yeterli olacaktır.

Geforce now dediğimin farkındayım ancak çoğu arkadaş internet hızın önemli, ekrana görüntü veren bir ekran kartı olsun tarzında mesaj yazdığı için bunu yazma gereği hissettim.
Teşekkür ederim, kontrol ediyorum

O tarzdan bahsetmedik. Basit bir onboard kart bile genelde LoL ve CS:GO gibi oyunları rahatça oynatabiliiyor. Eski onboard kartımdan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…