GeForce NOW için sistem önerisi

İnşallah taş gibi PC alırsınızda, bari biz bakamıyorsak siz bakın hocam.
En kötüsüde anne karnında RTX ile doğanlar onlar kadar egosu olmayan yok.

Evet hocam ya çoğunlukla Fortnite oynarlar, 1650 Super'li bir sistem düşünüyorum laptop alırsam da 3050 Ti.
 
Konu sahibi arkadaşını bilemem.
Ama benim param yok ve bende o kart olsa paşalar gibi Cyberpunk oynardım, evet dışarıdan çok itici duruyor ama parası olmayan adama ne hikayesi anlatıyon kafası oluyor.
Şahsen ben 8 FPS WD2 bitirmiş biriyim bu anlattıklarınız bana boş kısaca, tabii sen istediğin gibi oyna banane.
(Bir de AC Valhalla bence iyi duruyor)

Ben size paranız var ya da yok demiyorum. İmkan varken neden GFN yerine Vega 8 ile oynuyorsunuz onu söylüyorum. Konu sahibi arkadaş GFN için bir PC alacakmış, APU alması günlük işlerde de kullanması için çok daha mantıklı. 3000₺'ye APU alıp aylık 75₺ vererek 15bin 20bin ₺'lik bilgisayar performansı alacak. Siz şimdi neden benim param yok paşalar gibi 3 FPS oynarım dediniz anlamadım. Size de tavsiyem imkanınız varsa GFN kullanmanız. 3 yıllık 2700₺'ye denk geliyor. Kampanyalı fiyatlarla daha da ucuz olabiliyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı