GeForce Now ile Cyberpunk 2077 Cloud Save Çalışır mı?

Makaleler
1
Yer
500 Republica
Merhabalar, GeForce Now ile Cyberpunk 2077 oynuyorum. Steam Cloud Save açık fakat yedekleme yapmıyor. CP ile gelen Red Launcher içinde Cloud Save özelliği varmış. GOG hesabı açıp giriş yaptım, ayarlarına bakmaya çalıştım, ayar bulamadım. Kendi sitesine baktım, Cloud Save olduğunu gördüm fakat GeForce Now içinde bu çalışıyor mu? GeForce Now kendi içinde Save dosyasını muhafaza ediyor fakat yarın bir gün bilgisayarı yeniledikten sonra bu save dosyasına GOG aracılığıyla erişebilecek miyim? Bu konuda tecrübesi olanlar beni aydınlatabilir mi?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman Steam'in yedeklemesinin de çalışıyor olması lazım fakat sağ tık özelliklerden baktığımda 0 byte yazıyor yani yedekleme yok gibi görünüyor.

Öyle gözükebilir fakat yedekliyor merak etmeyin. Bulut yedeklemenizin açık olduğunu kontrol ettikten sonra gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.

Teşekkürler, ayrıyeten benzer durumdaki farklı birinin konusuna rastladım o da Steam'in yedeklediğini söyledi.
Yedekleniyor. Ben ana bilgisayarımda Steam'den, laptopumda da Geforce Now'dan oynuyorum. Bazen hata verse de senkronize bir şekilde devam edilebiliyor birinden diğerine. Yanlışlık olduğunda da kapatıp açınca çözüldü şimdiye kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı