Ders için ucuz tablet önerisi

Xilvo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CASE: Phanteks P360X | CPU: Ryzen 7 3700x | GPU: Asus Dual 2060 6GB OC | MB: Asus Prime B450 M-K | PSU: FSP Hydro K 600 80+ Bronze | RAM: Corsair Vengeance LPX 16+8(24) GB 3200 MHz CL16 | SSD: XPG Spectrix S40G 500GB | CPU COOLER: COOLER MASTER HYPER 212 BLACK X DUO | CASE FANS: Arctic P12(3x), ThermalTake TT1225(2x)
Öncelikle merhaba arkadaşlar. 12. sınıf öğrencisiyim. Ders çalışmak için tablet satın almak istiyorum. Kendi param ile alacağımdan bütçem çok yok olabileceğinin en uygun fiyatlısı olursa güzel olur kalemi falan olsun PDF açsın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba arkadaşlar. 12. sınıf öğrencisiyim. Ders çalışmak için tablet satın almak istiyorum. Kendi param ile alacağımdan bütçem çok yok olabileceğinin en uygun fiyatlısı olursa güzel olur kalemi falan olsun PDF açsın yeter.

Ucuz çok genel bir cümle 3K ya da tablet var 10k ya da 30K'ya da bütçen nedir?

Samsung Tab A serisine ya da Huawei matepad serisine bi bakın derim. Ama net bütçe olursa daha nokta atışı öneriler sunabilirim.

Samsung Galaxsy Tab A9 tablet alabilirsiniz bende kullanıyorum gayet iyi fiyat ve ders için güzel.

Tab A 9+ işinizi görür
6400 ₺ hepsiburada
Bi inceleyin derim

Tab A 9+ işinizi görür.
6400 ₺ Hepsiburada.
Bir inceleyin derim.

Daha uygun fiyata iş göre bilecek modeller varsa onları alayım hocam Tab A9 var Plus olmayan modeli iş görür mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı