Rehber GeForce NOW ile offline paylaşımlı hesaplarla oynamak

Hocam selamlar, ben Boosteroid adlı Cloud game hizmetini kullanıyorum paylaşımlı hesaplar ile. Maalesef ki save problemi alıyorum. Bazen kayıt oluyor ama bazen de oyuna girdiğim zaman TAA 2023'teki kayıt dosyalarını görüyorum, kendi kayıtlarımın yerinde yerler esiyor. Sorum şu ki belirttiğiniz Steam Cloud ayarlarını yapmak save problemi için yeterli olur mu (oyunu indirmeden)

Sorununu çözebildin mi? Bende aynısını yapacağım ama her oyuna girdiğimde baştan başlatıyorsa hiç uğraşmayayım?

Son düzenleme:
Hangi oyunlarda sunduğu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Boosteroid'de oyunların adına tıklayıp baktığın zaman Cloud save yazıyorsa desteklemiyor olma ihtimali yüksek. Doğrudan canlı destek ile bir yetkiliye de sorabilirsin bu oyunda lokal kayıt desteği var mı gibisinden.

Güncel deneyimlerime göre artık bu rehbere ihtiyaç kalmadı, en azından şu an için. Steam'in durumu eski haline getirdiğini fark ettim, yani biri bağlandığında oyundan atmak yerine sadece yazı çıkıyor. Yani hiçbir uğraş vermeden oyuna devam edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam selamlar

Konuyu hortlatacağım biraz kusura bakmayın ama malum ekonomi kötü her oyunu alamıyoruz bazen paylaşımlı hesaplardan yürümek zorunda kalıyoruz. Şimdi bu geforce now üzerinden her oturum açtığımızda guard kodu istemesi olayını güncel olarak nasıl çözebiliriz. bahsettiğin grandbazaar ile iletişime geçtim ama guard kodu sınırlı olduğunu söyledi sanırım discord botu kalkmış.

Bu konuda güncel bir çözümünüz var mı?

Hocam selamlar

Konuyu hortlatacağım biraz kusura bakmayın ama malum ekonomi kötü her oyunu alamıyoruz bazen paylaşımlı hesaplardan yürümek zorunda kalıyoruz. Şimdi bu geforce now üzerinden her oturum açtığımızda guard kodu istemesi olayını güncel olarak nasıl çözebiliriz. bahsettiğin grandbazaar ile iletişime geçtim ama guard kodu sınırlı olduğunu söyledi sanırım discord botu kalkmış.

Bu konuda güncel bir çözümünüz var mı?
Bu konuda en net çözüm satıcı seçimi olacaktır. Bahsettiğiniz satıcı eğer düşündüğüm satıcıysa, artık önermiyorum. Elimdeki ona ait birçok hesap en son bozulmuş durumdaydı ve kalanlar da sürekli guard soruyordu. Önerim, itemsatış sitesindeki Sentinus satıcısı. Guard sorma durumu devam ediyorsa bunun GFN ile ilgili bir durum olma ihtimali yüksek. Bunu test edip, müsait olduğumda geri dönüş yapacağım.

Bahsettiğiniz satıcıyı test edeceğim, musait olduğunuzda konuyla alakalı desteğiniz olursa çok sevinirim. teşekkür ediyor iyi günler diliyorum...

Bahsettiğiniz satıcıyı test edeceğim, musait olduğunuzda konuyla alakalı desteğiniz olursa çok sevinirim. teşekkür ediyor iyi günler diliyorum...
Bir tane guard'lı hesap girdim. Çık gir yapınca şimdilik guard sormuyor. Bir süre bekleyip daha sonra tekrar deneyeceğim fakat farklı bir durum ile karşılaştım ve bu bir hata olabilir bilemiyorum.
1753535570577.png

Normalde GFN'de Denuvo'ya takılmamamız gerekiyordu, eskiden durum böyleydi. Üstelik çevrimdışı ol butonu devre dışıyken şu anda aktif durumda. Yani ekstra bir çaba harcamadan oyunu çevrimdışına alabiliyor gibi görünüyoruz.

Not: Hesap değiştirdiğinde tekrar şifre istiyor, yani büyük ihtimalle kod da soracaktır. Bu yüzden mümkünse hesap değiştirmemek gerekiyor.

Son düzenleme:
Selamlar evet problemim kendi hesabıma geçtikten sonra oluyor farkettim. paylaşımlı hesaptan başka bir hesaba geçmeden oyunu bitirmek gerekiyor. yardımlarınız için teşekkür ederim ayrıca tespit ettiğiniz gibi steam hesabı offline'a alınabılıyor artık geforce now da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı