Rehber GeForce NOW ile offline paylaşımlı hesaplarla oynamak

Bir tane guard'lı hesap girdim. Çık gir yapınca şimdilik guard sormuyor. Bir süre bekleyip daha sonra tekrar deneyeceğim fakat farklı bir durum ile karşılaştım ve bu bir hata olabilir bilemiyorum.
Eki Görüntüle 2543135
Normalde GFN'de Denuvo'ya takılmamamız gerekiyordu, eskiden durum böyleydi. Üstelik çevrimdışı ol butonu devre dışıyken şu anda aktif durumda. Yani ekstra bir çaba harcamadan oyunu çevrimdışına alabiliyor gibi görünüyoruz.

Not: Hesap değiştirdiğinde tekrar şifre istiyor, yani büyük ihtimalle kod da soracaktır. Bu yüzden mümkünse hesap değiştirmemek gerekiyor.
Ben neden çevrimdışı seçeneğini kullanamıyorum bilginiz var mı :)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    665,3 KB · Görüntüleme: 15
Çalışıyor ancak rehberdeki yönergeleri takip etmen şart değil. Oyuna doğrudan girebilirsin, biri bağlandığında artık oyun kapanmıyor, sadece şifre girmeni istiyor. Şifre alanını alta alıp devam edebilirsin
Pek bilgim yok hocam şimdi Dl: The Beast alıcam nvidiadan o hesabı girip oyuna girebiliyor muyum direkt ?

Pek bilgim yok hocam şimdi Dl: The Beast alıcam nvidiadan o hesabı girip oyuna girebiliyor muyum direkt ?
Girebilirsin. Fakat rehberde gösterdiğim cloud ayarını kapatmayı unutma. Her GeForce NOW'a girdiğinde otomatik kendi açılabilir kontrol etmen lazım.

Not: Hesabı GeForce NOW'a kayıt etme direkt oyuna girip Steam ile kaydet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı