GeForce NOW indirme girer mi?

396597

Kilopat
Makaleler
1
Yarın 2 haftalık harçlığımdan feragat edip Cyberpunk 2077 alacağım sistemim yetmediği için GeForce NOW'dan oynayacağım. Aslında şu an aboneliğim var fakat 4 gün sonra bitiyor ve 4 günde Cyberpunk'ı bitirmem imkansız. Ocak ayının ilk yarısında da sınavlarım olacağı için alırsam boşa gidecek aboneliğim. Bu yüzden 15 Ocak'tan sonra almayı düşünüyorum. Bu zamanlarda indirim gelebilir mi GeForce NOW'a? Çünkü bütçemi ona göre kısacağım.

Yarın 2 haftalık harçlığımdan feragat edip Cyberpunk 2077 alacağım sistemim yetmediği için GeForce NOW'dan oynayacağım. Aslında şu an aboneliğim var fakat 4 gün sonra bitiyor ve 4 günde Cyberpunk'ı bitirmem imkansız. Ocak ayının ilk yarısında da sınavlarım olacağı için alırsam boşa gidecek aboneliğim. Bu yüzden 15 Ocak'tan sonra almayı düşünüyorum. Bu zamanlarda indirim gelebilir mi GeForce NOW'a? Çünkü bütçemi ona göre kısacağım.

Girmez.

Gelmeyecek çünkü daha geçen kura göre zamlandı, bu artıştan sonra tekrar zamlanabilir.

Hayır girmez, zam gelme ihtimali daha yüksek.

Hocam millet 75 TL'de zar zor alıyordu daha da zamlanırsa kim alacak.

Zorlarsan 4 günde çok rahat biter. Zaten ana hikayesi 16-17 saat sürüyor. Yan görevlerinde çoğu boş birbirinin aynısı şunu vur tarzında.

Günde 2 saat oynayabilirim ayrıca bütün detaylarına kadar yapmak istiyorum.

2 günde bitebilir ana görevler birazcık "çok" oynanırsa ama yan görevler işin içine giremez sanırım 4 günde. Zaten speedrun yapıyormuşçasına oynamak keyif vermez. İndirim konusuna gelirsek öyle bi indirim olacağını hiçbir şekilde olası bulmuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı