mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.877 Çözümler 10 Yer İstanbul 21 Aralık 2020 #11 Vegatuss dedi: Peki tam tersi oluyor mu? Mesela Now'daki kayıtlı dosyaları kendi sistemimden açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oluyor
Vegatuss dedi: Peki tam tersi oluyor mu? Mesela Now'daki kayıtlı dosyaları kendi sistemimden açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oluyor
ghosttrsp765 Femtopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #12 emircanunlts dedi: Ne demek, Steam üzerinden veyahut Epic Games üzerinden olan bütün oyunların Save'sini GeForce Now'a aktarabilirsiniz hiçbir işlem yapmadan. Kendisi alıyor bütün saveleri. Genişletmek için tıkla... Ben Metro 2033 Redux oyununun Save'lerine erişemiyorum. Oyunda çok ilerlemiştim nereden değiştirebilirim bunu?
emircanunlts dedi: Ne demek, Steam üzerinden veyahut Epic Games üzerinden olan bütün oyunların Save'sini GeForce Now'a aktarabilirsiniz hiçbir işlem yapmadan. Kendisi alıyor bütün saveleri. Genişletmek için tıkla... Ben Metro 2033 Redux oyununun Save'lerine erişemiyorum. Oyunda çok ilerlemiştim nereden değiştirebilirim bunu?