kahve21 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Benim ekran kartım çok FPS vermediği için GeForce NOW'ı indirmeye çalıştım fakat bir sorunla karşılaştım. Fotoğraftaki hatayı nasıl çözerim?
Merhaba. Benim ekran kartım çok FPS vermediği için GeForce NOW'ı indirmeye çalıştım fakat bir sorunla karşılaştım. Fotoğraftaki hatayı nasıl çözerim?
fdman Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 311 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #2 Sanırım GeForce Experience yüklemeye çalışıyorsunuz. GeForce Now indirmeniz lazım.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.347 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #3 kahve21 dedi: Merhaba. Benim ekran kartım çok FPS vermediği için GeForce NOW'ı indirmeye çalıştım fakat bir sorunla karşılaştım. Fotoğraftaki hatayı nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1880994 Eki Görüntüle 1880994 Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalıştığınız program GeForce NOW değil ki
kahve21 dedi: Merhaba. Benim ekran kartım çok FPS vermediği için GeForce NOW'ı indirmeye çalıştım fakat bir sorunla karşılaştım. Fotoğraftaki hatayı nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1880994 Eki Görüntüle 1880994 Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalıştığınız program GeForce NOW değil ki
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #4 Hocam siz NVIDIA driver yukluyorsunuz GeForce NOW degil.
kahve21 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #6 fdman dedi: Sanırım GeForce Experience yüklemeye çalışıyorsunuz. GeForce NOW indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Evet Experience'ı indiriyorum ve ekran kartım AMD 540X ondanda olabilirimi bir de GeForce NOW'ı indiriyeim.
fdman dedi: Sanırım GeForce Experience yüklemeye çalışıyorsunuz. GeForce NOW indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Evet Experience'ı indiriyorum ve ekran kartım AMD 540X ondanda olabilirimi bir de GeForce NOW'ı indiriyeim.
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 29 Temmuz 2023 #7 kahve21 dedi: Merhaba. Benim ekran kartım çok FPS vermediği için GeForce NOW'ı indirmeye çalıştım fakat bir sorunla karşılaştım. Fotoğraftaki hatayı nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1880994 Eki Görüntüle 1880994 Genişletmek için tıkla... Gameplus buradan indiriniz gameplus uygulamasını.
kahve21 dedi: Merhaba. Benim ekran kartım çok FPS vermediği için GeForce NOW'ı indirmeye çalıştım fakat bir sorunla karşılaştım. Fotoğraftaki hatayı nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1880994 Eki Görüntüle 1880994 Genişletmek için tıkla... Gameplus buradan indiriniz gameplus uygulamasını.
kahve21 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #8 Tatibaskan dedi: Hocam siz NVIDIA driver yukluyorsunuz GeForce NOW degil. Genişletmek için tıkla... tamam Geforce NOWI indireyim Anions dedi: Gameplus buradan indiriniz gameplus uygulamasını. Genişletmek için tıkla... indiriyorum Levien dedi: Yanlış programı kuruyorsun. Genişletmek için tıkla... şimdi indiriyorum doğruyu
Tatibaskan dedi: Hocam siz NVIDIA driver yukluyorsunuz GeForce NOW degil. Genişletmek için tıkla... tamam Geforce NOWI indireyim Anions dedi: Gameplus buradan indiriniz gameplus uygulamasını. Genişletmek için tıkla... indiriyorum Levien dedi: Yanlış programı kuruyorsun. Genişletmek için tıkla... şimdi indiriyorum doğruyu
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 29 Temmuz 2023 #9 kahve21 dedi: Evet Experience'ı indiriyorum ve ekran kartım AMD 540X ondanda olabilirimi bir de GeForce NOW'ı indiriyeim. Genişletmek için tıkla... İkisi aynı şey değil.
kahve21 dedi: Evet Experience'ı indiriyorum ve ekran kartım AMD 540X ondanda olabilirimi bir de GeForce NOW'ı indiriyeim. Genişletmek için tıkla... İkisi aynı şey değil.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.347 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #10 kahve21 dedi: Evet Experience'ı indiriyorum ve ekran kartım AMD 540X ondanda olabilirimi bir de GeForce NOW'ı indiriyeim. Genişletmek için tıkla... Hocam "bir de GFN yi indireyim" diye bir şey yok. GFN kullanmak için sadece ve yalnızca GeForce NOW indireceksiniz zaten. Geforce Experience NVIDIA ekran kartı olanların kurabileceği bir program. GeForce NOW ekran kartından bağımsız çalışıyor zaten, ben Fire TV Stick'te kullanıyorum mesela.
kahve21 dedi: Evet Experience'ı indiriyorum ve ekran kartım AMD 540X ondanda olabilirimi bir de GeForce NOW'ı indiriyeim. Genişletmek için tıkla... Hocam "bir de GFN yi indireyim" diye bir şey yok. GFN kullanmak için sadece ve yalnızca GeForce NOW indireceksiniz zaten. Geforce Experience NVIDIA ekran kartı olanların kurabileceği bir program. GeForce NOW ekran kartından bağımsız çalışıyor zaten, ben Fire TV Stick'te kullanıyorum mesela.