Arkadaşlar merhaba bende MacBook Air 2014 var şimdi ben buna GeForce NOW indirip en yüksek sürümü alırsam 4080'li ekran kartı gibi oynatıp kaliteyi 2K mı yapıyor?
Arkadaşlar merhaba bende MacBook Air 2014 var şimdi ben buna GeForce NOW indirip en yüksek sürümü alırsam 4080'li ekran kartı gibi oynatıp kaliteyi 2K mı yapıyor?
Evet maalesef.Evet. Ama Türkiye paketlerinde 4080 değil de daha düşük veriyorlarmış.
Yüksek GPU'larla oyun oynamak istiyorsan bence founders daha kaliteli bir hizmet verir ama ülkemizde bulunmuyor VPN açıp girmen lazım.
Dostum bildiğim kadarıyla 4080'li pakette 1080 1050 falan vermiyor sürekli4080 veriyor fiyat farkından dolayı evet 2 k oynayabilirsin ama oyunların sana ait olması lazım oyunların var mı?
Boostreoid hakkında ne düşünüyorsunuz hocam.
hocam var steamde epicte falanda çogu kişi 1050 1080 demiş niye o kadar kotu veriyolar onun disinda 240fps oluyormu pekiDostum bildiğim kadarıyla 4080'li pakette 1080 1050 falan vermiyor sürekli4080 veriyor fiyat farkından dolayı evet 2 k oynayabilirsin ama oyunların sana ait olması lazım oyunların var mı?
Boostreoid hakkında ne düşünüyorsunuz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.