GeForce NOW nasıl çalışır?

393763

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bende MacBook Air 2014 var şimdi ben buna GeForce NOW indirip en yüksek sürümü alırsam 4080'li ekran kartı gibi oynatıp kaliteyi 2K mı yapıyor?

Arkadaşlar merhaba bende MacBook Air 2014 var şimdi ben buna GeForce NOW indirip en yüksek sürümü alırsam 4080'li ekran kartı gibi oynatıp kaliteyi 2K mı yapıyor?

İlla 4080 oynatacak diye bir şey yok boşta farklı ekran kartı varsa örneğin 1080 Ti gibi falan orada da oynatabilir. (Türkiyede yaygın bu zaten)

Tamamen internet hızına ve bulunduğun bölgeye bağlı olarak çalışıyor. Daha önce tr bölgesinden satın alıp deneyimlediğim kadarıyla en düşük 1050 ekran kartı olan bir sisteme atıyor. Fakat bunda da gecikme yaşanabiliyor. USA olarak alınması gerektiği yönünde öneriler var

Evet. Ama Türkiye paketlerinde 4080 değil de daha düşük veriyorlarmış.

Yüksek GPU'larla oyun oynamak istiyorsan bence founders daha kaliteli bir hizmet verir ama ülkemizde bulunmuyor VPN açıp girmen lazım. (İtemsatış'ta da satanlar var)

Dostum bildiğim kadarıyla 4080'li pakette 1080 1050 falan vermiyor sürekli4080 veriyor fiyat farkından dolayı evet 2 k oynayabilirsin ama oyunların sana ait olması lazım oyunların var mı?

Yüksek GPU'larla oyun oynamak istiyorsan bence founders daha kaliteli bir hizmet verir ama ülkemizde bulunmuyor VPN açıp girmen lazım.

Boostreoid hakkında ne düşünüyorsunuz hocam.

Dostum bildiğim kadarıyla 4080'li pakette 1080 1050 falan vermiyor sürekli4080 veriyor fiyat farkından dolayı evet 2 k oynayabilirsin ama oyunların sana ait olması lazım oyunların var mı?

Önerenler vardı ama Türkiye'de pek popüler bir şey değil o yüzden hakkında pek bir şey söyleyemem, olumlu yorumlar aldığını duymuştum.

hocam var steamde epicte falanda çogu kişi 1050 1080 demiş niye o kadar kotu veriyolar onun disinda 240fps oluyormu peki

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı