GeForce NOW nasıl iade talebi oluşturulur?

EMIYA

Hectopat
Daha fazla  
Premium üyeliği nasıl iade edebiliyoruz? Sanırım hiç oyun oynamamış olmam lazımmış ama iade talebi gönderebileceğim bir site göremedim. Bende 2 tane plan vardı biri 1 aylık Ekim'de bitiyor biri de aralıkda 3 aylık. 3 aylığı iade etsem yeterli.

Yalnız 2 üyeliğin olamaz. Hangisi daha uzun süreli ise o üyelik aktif olarak gözüküyor. Aldığın 2. Üyelik, üyeliğin bitmeden aktif oluyor. Muhtelemelen iade edemezsin, öyle bir şey görmedim.

Yalnız 2 üyeliğin olamaz. Hangisi daha uzun süreli ise o üyelik aktif olarak gözüküyor. Aldığın 2. Üyelik, üyeliğin bitmeden aktif oluyor. Muhtelemelen iade edemezsin, öyle bir şey görmedim.
Ya aslında 8 eylülde yeniden karttan çekmişti dün geforce nowa erişim sağlayamadım sanki üyeliğim yokmuş gibi. Biraz madur kaldım dün. Buga girdiğini düşünüp 3 aylığını almayı denedim onda da işe yaramamıştı. Yani biraz çar çur oldu para. İade olmadığına üzüldüm gerçi ;(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı