GeForce Now nasıl kullanılır?

Arkadaşlar GeForce Now kullanmayı bilen var mı birkaç soru soracaktım?
Geforce now aylık abonelik almayı düşünüyorum açıldığında
1- oyunları indirme gibi bir derdimiz var mı ? depolama hakkında geforce now da yorum yapmışlar bir ton
2- girişlerde bekliyor muyuz paralı versiyonda
3- türkiye sunucusunda test yaptım 17ms diyor sizce yeterli mi ?

1) Oyunları indimenize gerek yok, oynamak istediğiniz oyunlar sunucularda halihazırda yüklü olduğu için başlat butonuna basmanız yeterli olacaktır.
2) Ücretli versiyonda bekleme sırası yok ama oynayacağınız oyun güçlü grafik kartı isteyen bir oyunsa ve güçlü grafik kartlı sunucularda yoğunluk varsa belki biraz bekletebilir. ( Örnek; Cyberpunk 2077'yi kaldıracak RTX 2060d/2070d/2080d ekran kartı kullanan 200 sunucu vardır, bu 200 sunucuda 200 kişi Cyberpunk 2077 oynuyorsa ve geri kalan 200 adet GTX 1060d/1070d/1080d ekran kartı kullanan sunucular da Cyberpunk'ı Stabil bir şekilde oynatamayacağı için RTX 2060d/2070d/2080d'li bir sunucu boşalana kadar sizi beklemeye alacaktır. )
3) Yurt dışında bulunan sunucular için 50 altı ideal deniyordu, Türkiye'de 20 Altı iyi bir değer.
 
Herkese merhaba benim GeForce NOW da hesabım var Türkiye sunucusu açılmadan önce satın almıştım şu an Türkiye sunucusunda oyuna giremiyorum sebebini bilen var mıdır?
Türkiye'de girmek için Gameplus üzerinden alman gerek.
GeForce Now kullanarak denemek istedim fakat game+ diye bir sayfaya yönlendiriyor beni. Acaba GeForce Now kapalımı ya da nasıl kullanabilirim?
Bir Gameplus hesabı oluşturmalı ve Geforce Now uygulamasını indirmelisin. Ardından Epic Games, Steam gibi launcher hesaplarını bağlayıp istediğin oyunu aratarak oyna demelisin.
 

Geri
Yukarı