Rehber GeForce NOW nasıl ücretsiz kullanılır?

Hocam son bir sorum olacak AC Origins oynamak için 2 kere girdim çözünürlüğü 1080p yaptım kaliteyide arttırayım dedim ama oyundan atıyor nedeni nedir acaba?

Hocam o sorun bende de var oyunla alakalı olabilir. (bir rehber de GeForce no ayarlarını göstereceğim orada biraz daha görüntü arttırır gösteririm yine etiketlerim sizi)

Hocam son bir sorum olacak AC Origins oynamak için 2 kere girdim çözünürlüğü 1080p yaptım kaliteyide arttırayım dedim ama oyundan atıyor nedeni nedir acaba?
Mesela su kalitesini arttırınca yanında yıldız gibi bir ibare çıkıyor

Hocam o sorun bende de var oyunla alakalı olabilir. (bir rehber de GeForce no ayarlarını göstereceğim orada biraz daha görüntü arttırır gösteririm yine etiketlerim sizi)

Tamamdır hocam her şey için çok teşekkürler iyi oyunlar, forumlar

Guzel rehber hocam ama sistemi kotu olan birinin internetinin 50-100 Mbps olacagini sanmiyorum, olanlar vardir elbet. Onlar icin guzel imkan.

Guzel rehber hocam ama sistemi kotu olan birinin internetinin 50-100 Mbps olacagini sanmiyorum, olanlar vardir elbet. Onlar icin guzel imkan.

Hocam kendim gibi insanlar için yaptım umarım yararlarınlar bundan

@Tuğra Akın Umarim hocam. VPN acmadan olmamasinin sebebi nedir, Turkiye'de yasakli oldugunu sanmiyorum.

@Tuğra Akın umarim hocam. VPN acmadan olmamasinin sebebi nedir, Türkiye'de yasakli oldugunu sanmiyorum.

Başka bir ülke için hesap oluşturuyoruz normalde Türkiye için GAME+ varken Hollanda gibi ülkeler için NVIDIA kullanıyor eğer NVIDIA ile girmek istersen VPN ile girmen gerekiyor eğer girmezsen zaten oynatmıyor ama oyuna girdikten sonra VPN kapatılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…