Hocam ben VPN ile hesap açmama rağmen olmadı nerede hata yapmış olabilirim.
Hocam ben VPN ile hesap açmama rağmen olmadı nerede hata yapmış olabilirim.
Hocam böyle diyor vpn açık olmasına rağmen.Nasıl bir hata alıyorsunuz söylerseniz daha iyi yardımcı olurum.
Hocam böyle diyor VPN açık olmasına rağmen.
Oldu hocam teşekkürler.Hocam bu hata değil bugün katılın deyin VPN açıkken ondan sonra hesabınızı girip bir tane oradan üyelik seççin ücretsiz olanı saçein iyi sosyaller düzelirse yazınız hatanız devam edersede.
Oldu hocam teşekkürler.
GeForce NOW paralı biliyorum fakat ücretsiz bir şekilde az sıra bekleyip üstüne 1 saat nasıl oynayacağınızı anlatacağım.
- VPN indirin ben prodo kullanıyorum önerimdir.
- GeForce NOW indirin.
- VPN açın ve GeForce NOW ile hesap oluşturun.
- VPN açıkken bir oyuna girin.
- Oyuna girdikten sonra VPN'i kapatın.
Sorunlar.
Çözünürlük kötü: İlk başta girdiğinizde kötü geliyorsa o 1-2 dakikaya düzelir ama tamamen kötüyse internetiniz yetersizdir.
Sıra çok fazla: Sıra çok fazlaysa bu 100 kişi olur 90 kişi olur fakat sıra hızlıca geçecektir ben Max 10 dk bekledim sıranın fazlağınına bakmanıza gerek yok.
Başka sorun ve soru varsa yazabilirsiniz.
50 Mbps internet önerimdir ( ortalama) ben Wi-Fi kullanıyorum ama Ethernet kablosu daha iyi performans veriyor benim gibi 100 Mbps interneti olup 2.5 GHz yüzünden 50 Mbps kullanan kişiler ise 5 GHz geçmeleri önerimdir herkese iyi oyunlar.
Eğer oyunu olmayan arkadaşlar varsa Steam idle ile para kasabilirsiniz şahsen ben 1 haftada 50 TL'den 100 TL'ye çıkardım Steam bakiyemi.
@Kratosun Veliahtı (sırf senin için açtım)
Yahu sırrımızı niye paylaşıyorsun? Şimdi sıra artacak daha fazla bekleyeceğiz. Yapmayın hocam, bulduğunuz açık vb şeyleri yararınıza olduğu sürece paylaşmayın.
Hocam inanın sizin gibi o kadar fazla oyun oynamak isteyen var ki bırakın oynasınlar iyilikden daha güzel bir şey mi var. Zaten Hollanda sunucuları çok hızlı maksimum 40 sn daha fazla beklersin.
NVIDIA VPN servislerine yasak getirirse ne olacak? Game Plus'a kalacağız 30 dakika oyun için 1 saat bekleyeceğiz bu sefer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.