Rehber GeForce NOW nasıl ücretsiz kullanılır?

Tamam anladık YouTube'dan video izleyip bir şey öğrenince bu olay çalmak oluyor iyi dedin

Eğer geforce now avrupa hesabı açıp vpn ile daha uzun oynanış süresine sahip olabileceğimi biliyor olsaydım youtube 'dan bakardım.

Hocam arkadaş bilmiyordu ben söyledim ne tantana yaptınız Allah için sunucularda bir sorun falanda yok gidin oynayın oyununuzu size özel değil bu uygulama isteyen istediğine anlatır isteyen yapar.

Eğer GeForce NOW Avrupa hesabı açıp VPN ile daha uzun oynanış süresine sahip olabileceğimi biliyor olsaydım YouTube'dan bakardım.

Hocam be YouTube'dan şans eseri öğrendim rehber açtım herkes faydalansın diye niye bu arkadaş tantana çıkarıyor.

Bende başkasından öğrendim derdim bu falan değil. Kratos'un veliahtı olan arkadaşa yazıyorum. Garip vs diyor durduk yere.

Hocam ben hiçbir yerde bunu ilk ben buldum benden başka kimse bulmadı gibi bir şey demedim YouTube'dan şans eseri gördüm ve rehber açtım herkes faydalansın diye her rehberi herkes kendisi bulmuş olsaydı sizce böyle bir eşy mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…