Geforce Now ödeme hatası

lglartgbnn

Femtopat
Daha fazla  
GeForce NOW paketi alacaktım, ödeme yap dedikten sonra böyle bir hata veriyor.
Bunun hakkında bir çözüm veya sorunun ne yüzünden kaynaklandığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

1616445952579.png

GeForce NOW paketi alacaktım, ödeme yap dedikten sonra böyle bir hata veriyor.
Bunun hakkında bir çözüm veya sorunun ne yüzünden kaynaklandığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Eki Görüntüle 935869

İçinde olduğunuz sunucu çökmüştür hocam. Hemen almanız gerekiyorsa programı kapatıp tekrar açıp deneyebilirsiniz. Hemen almam gerekmiyor derseniz birkaç saat sonra tekrar deneyin.

Saat 9'dan beri deniyorum. Farklı tarayıcıları kullandım, diğer hesabıma falan girip denedim gene aynı hatayı veriyor.

Hocam cevaplaya basmadan yazdığınız için yeni gördüm. Beğendiğinizde bildirim geldi. Hocam yapacak bir şey yok. Çok sıra olduğundan olabilir. Başka bir hesap ile deneyin. Türkiye'deki oyuncular GeForce NOW çok kullanıyorlar.

Hocam cevaplaya basmadan yazdığınız için yeni gördüm. Beğendiğinizde bildirim geldi. Hocam yapacak bir şey yok. Çok sıra olduğundan olabilir. Başka bir hesap ile deneyin. Türkiye'deki oyuncular GeForce NOW çok kullanıyorlar.
Tam da sabah deneyeceğimi yazıyordum, büyük ihtimalle yoğunluktan dolayı böyle bi hata alıyorum. Umarım sabah denediğimde düzelmiş olur. İlgilendiğin için teşekkür ederim.
Hala aynı hatayı alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı