Yok masaüstünden kablolu bağlanıyorum wifiyide kapattım 1440x900 de arada bozuluyor görüntü bugün rahat witcher oynadım bazen 144 pye düşse bile.Ben 18 mbps ile oynuyorum bitrate 13 1080p 60 fps sorunsuz şekilde eğer laptop kullanıyorsan ethernet ile bağla bende wifi iken donuyodu pikselleşme olurken ethernette hiç bir sorun yok.
The long dark oynuyordum 60fps 720p cok ufak arda pixsellesme oluyorDestiny2 Witcher’a göre hızlı bir oyun. Bu yüzden düşük bitrate kurtarmayabilir. Örneğin aynı ayarlarda The Long Dark oynamak ile Rocket League oynamak arasında çok fark var.
Benim internetim 35mbps. Genelde destiny 2 oynuyorum ama şöyle sorunlar yaşıyorum. Bazen yağ gibi akıyor oyun, hiç gecikme olmuyor. Bazen de çok gecikme ve grafik bozulmaları yaşıyorum. Merak ettiğim konu şu. Benim internetim stabil sürekli 35mbps alıyorum. Peki sorun nerede? Türknet de mi sorun oluyor yoksa geforce now sunucularında mı? Bir yerde takılıyorum ama nerede?
Sorunun GeForce Now sunucularından kaynaklanma ihtimali oldukça düşük.
Oyundayken aynı ağa bağlandığınız telefonunuzdan bir video açmayı deneyin ve yaşadığınız sorunun benzer olup olmadığını kontrol edin. Muhtemelen internet hızınız sandığınız kadar stabil değil ya da anlık olarak internet kullanımı sağlayan başka kullanıcılar/uygulamalar mevcut.
Teşekkür ederim. İyi bir Asus modemim var trafiği izledim hatta diğer kullanıcıları engelledim ve birçok şeyi denedim. Bende öyle düşünmüştüm ama birçok şeyi yapmama rağmen stabil çalışmadı. Peki Türknet de sorun olabilir mi? O tarafta teknolojik olarak işler nasıl yürüyor bilmiyorum. Yani sorun kimde buna net bir cevap bulmak zor![]()
GeForce Now ayarlarının görüntüsünü paylaşabilir misin?
Evdeki bilgisayarda kullanıyorum. En üstteki dengeli olan seçili. Dengelinin altında özelleştirme ayarları var mı hatırlamıyorum. Eve gidince bakacağım.
Ayarları optimize etmemişsiniz.
Sunucuyu EU Central 3 olarak ayarlayıp, yayın akış kalitesini ise 'özel' moda getirin. Burada kare hızını 60 FPS, maksimum bit hızını ise en sona çekerek çok daha sağlıklı bir bağlantı sağlayabilirsiniz. Hemen aşağıda bulunan VSync ve zayıf ağ bağlantı seçeneklerini ise kapalı tutun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.