GeForce NOW pişmanlıktır

EMIYA

Hectopat
Daha fazla  
Önceden de konusunu açmıştım ama bu sefer fikirlerim iyice belirdi. GeForce NOW tamamı ile pişmanlıktır. İlk TR sunucusu açıldığında her oyunda RTX 3080 desteği veren sistem neden Dying Light 2 veya Metro Exodus gibi oyunlarda 280 veriyor? Hadi bunu da geçtim. RTX desteklemeyen oyunların Max grafiği bazen çok iyi olabiliyor ona rağmen Dying Light 1'i 1060 kartında oynatıyor Max ayarda 40 FPS :D. Amazon Luna TR'ye gelsin ona geçiş yapacağım sanırım. Cidden yazık 350 TL verdim 6 aylık pakete zaten oyunları Max ayarda oynayamıyorum diye almıştım. Sistem maksimum kaliteye bile ulaşamıyor. Destek desen. Destek diye bir şey yok. Cidden hayal kırıklığı.

Hocam benim düşüncem GeForce NOW Türkiye için küçülmeye gidiyor tarzında çünkü elektriğe çok büyük zamlar geldi ( + kur dengesizliği ortada). Fiyatlara zam yaptığında abonelikleri iptal ediliyor. Adamlar da ne yapacağını şaşırdı.

Önceden de konusunu açmıştım ama bu sefer fikirlerim iyice belirdi. GeForce NOW tamamı ile pişmanlıktır. İlk TR sunucusu açıldığında her oyunda RTX 3080 desteği veren sistem neden Dying Light 2 veya Metro Exodus gibi oyunlarda 280 veriyor? Hadi bunu da geçtim. RTX desteklemeyen oyunların Max grafiği bazen çok iyi olabiliyor ona rağmen Dying Light 1'i 1060 kartında oynatıyor Max ayarda 40 FPS :D. Amazon luna TR'ye gelsin ona geçiş yapacağım sanırım. Cidden yazık 350 TL verdim 6 aylık pakete zaten oyunları Max ayarda oynayamıyorum diye almıştım. Sistem maksimum kaliteye bile ulaşamıyor. Destek desen. Destek diye bir şey yok. Cidden hayal kırıklığı.

Haklısını hocam TR Server'i gelmeden güzeldi ama şu an asla girilmemesi gereken bir platform.

GeForce Now çok güzel bir sistem. Oynadığım bütün oyunlar yüksek performansla çalışıyor. Oyunların performansı donanımınızla doğru orantılı. En azından modern görüntü sıkıştırma teknolojilerini çözmeyi donanımsal olarak desteklemeli.

Ekran kartı konusunda bakmanın mantığı yok. RTX 3080 olsa ne yazar, RTX 2060 olsa ne yazar? Gelen görüntü zaten 60 FPS.

Ben genel olarak memnun kaldım, performans tarafında böyle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ama sorunlar GFN'den ziyade Türkiye ayağıyla ilgili gibi. Bende şöyle bir sorun oldu. Crysis 1 Remastered 1920x1080 çalışmıyor. Oyunun ayarlarında öyle bir grafik seçeneği yok. NVIDIA ile 9-10 kere mail aracılığıyla görüştüm, en son Game+ ile görüşün dediler. Onlarla görüştüm, biz sağlayıcıyız oyunlar üzerinde yetkimiz yok dendi. Tekrar NVIDIA ile görüştüm, bu sefer de oyunu yapan şirketle görüşün dedin. Oyunu 1920x1080 çözünürlükte oynayamadım, ikinci oyundan başladım mecbur.

Türkiye'ye ilk geldiği zamanlar olsa size katılırdım ama şu an hız değerime göre sorunsuz oynayabiliyorum.

FPS değeri internet hızına göre değişebiliyor. Denediğim oyunları en yüksek ayarlarda 60FPS olarak oynayabildim.

Türkiye'ye ilk geldiği zamanlar olsa size katılırdım ama şu an hız değerime göre sorunsuz oynayabiliyorum.

FPS değeri internet hızına göre değişebiliyor. Denediğim oyunları en yüksek ayarlarda 60FPS olarak oynayabildim.
Oynadığınız cihaz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı