Tam hatırlamıyorum uzun bir süre önce kullanmıştım bende.@Norx hocam oyunu hangi sistemin açtığı nerede gözüküyor?
Tam hatırlamıyorum uzun bir süre önce kullanmıştım bende.@Norx hocam oyunu hangi sistemin açtığı nerede gözüküyor?
35 Mbps Download'dan aşağı olmamalı.
İnternet hızım yetiyor ama şöyle birşey var. Ctrl+n tuşuna basarsan hangi ekran kartını kullandığın görülüyor. Bildiğimiz adamlar çağlar öncesinden kalma 1060 ı veriyor dying light 1 orta ayarlarda bile 60fps değil ve 100mbps netim var..Türkiye'ye ilk geldiği zamanlar olsa size katılırdım ama şu an hız değerime göre sorunsuz oynayabiliyorum.
FPS değeri internet hızına göre değişebiliyor. Denediğim oyunları en yüksek ayarlarda 60FPS olarak oynayabildim.
Bende crysis 1 remastered 1080p çalışıyor o oyunda sıkıntı yok 2080 kullanıyor ama çoğu oyunda düşük ekran kartı veriyor bu sinirimi bozuyor.Ben genel olarak memnun kaldım, performans tarafında böyle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ama sorunlar GFN'den ziyade Türkiye ayağıyla ilgili gibi. Bende şöyle bir sorun oldu. Crysis 1 Remastered 1920x1080 çalışmıyor. Oyunun ayarlarında öyle bir grafik seçeneği yok. NVIDIA ile 9-10 kere mail aracılığıyla görüştüm, en son Game+ ile görüşün dediler. Onlarla görüştüm, biz sağlayıcıyız oyunlar üzerinde yetkimiz yok dendi. Tekrar NVIDIA ile görüştüm, bu sefer de oyunu yapan şirketle görüşün dedin. Oyunu 1920x1080 çözünürlükte oynayamadım, ikinci oyundan başladım mecbur.
Hocam GTX 1060 kartım ile 2 hafta önce Dying Light 1'i bitirdim. Yüksek detaylarda ortalama 100 FPS alıyordum.
İnternet hızım yetiyor ama şöyle birşey var. Ctrl+n tuşuna basarsan hangi ekran kartını kullandığın görülüyor. Bildiğimiz adamlar çağlar öncesinden kalma 1060 ı veriyor dying light 1 orta ayarlarda bile 60fps değil ve 100mbps netim var..
Bende crysis 1 remastered 1080p çalışıyor o oyunda sıkıntı yok 2080 kullanıyor ama çoğu oyunda düşük ekran kartı veriyor bu sinirimi bozuyor.
O zamansa bu sunucu ile alakalı çünkü ayarları maxa çekince kesinliği fulleyince 40 fps de geziniyor oyun. 50mbps veriyorum zaten gfn ye. Zaten benim sıkıntım oynayıp oynayamamak değil gfn de bu kadar saçma bir sistemin olması. Ben oyunları yüksek ayarda oynamak için alıyorum o paketi.
GeForce NOW çok güzel bir sistem. Oynadığım bütün oyunlar yüksek performansla çalışıyor. Oyunların performansı donanımınızla doğru orantılı. En azından modern görüntü sıkıştırma teknolojilerini çözmeyi donanımsal olarak desteklemeli.
Ekran kartı konusunda bakmanın mantığı yok. RTX 3080 olsa ne yazar, RTX 2060 olsa ne yazar? Gelen görüntü zaten 60 FPS.
Ben NVIDIA ile epey görüştüm, sorunu çözemediler mecbur ikinci oyundan devam ettim. GFN ayarlarıyla ilgili herhangi bir sorunum yoktu. Normalde bu tarz durumlarda oyunun dosyalarına girip çözünürlüğü elle değiştirebiliyorsun ama oyun dosyası da olmadığı için yapabileceğim bir şey yok. NVIDIA'da işin içinden çıkamadı, kaldı öyle.
Neden farklı kartlar veriyor tarzında bir soru sorulmuş sanırım, NVIDIA her oyuna göre özel kart tanımlıyor sistemine. Yani RTX destekli oyunlarda RTX kartlardan kullanıyorsa RTX destekli olmayan oyunlarda o oyunu tam anlamıyla kaldırabilecek kartlar kullanıyor. Gidip de niye hepsine 2080, 3080 vermiyor gibi bir algı yaratmayalım. Aldığınız FPS değerine bakacak olursak anormal bir FPS değeri, o kart o oyunu rahatlıkla oynatır. Bunu desteğe bildirim olarak yollayabilirdiniz.
GeForce NOW'ın aynı anda 10 tane adama tek bilgisayar atadığı bir durum yok, herkese özel süreli bilgisayar atıyor yani bir nevi internet kafe gibi düşünebilirsiniz.
Kullanmayı bilmiyorsanız satın almayın.
Kullanmayı bilmiyorsanız satın almayın.
GeForce NOW çok güzel bir sistem. Oynadığım bütün oyunlar yüksek performansla çalışıyor. Oyunların performansı donanımınızla doğru orantılı. En azından modern görüntü sıkıştırma teknolojilerini çözmeyi donanımsal olarak desteklemeli.
Ekran kartı konusunda bakmanın mantığı yok. RTX 3080 olsa ne yazar, RTX 2060 olsa ne yazar? Gelen görüntü zaten 60 FPS.
2 sene önce yazdım o mesajı. O zaman güzeldi gerçekten, oyun oynayabiliyordun.2060, 60 FPS vermiyor çoğu oyunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.