GeForce Now powered by GAME+ beta kodu bugün dağıtılacak mı?

Keşke yazmasaydin millet başladı bile bana da bana da diye.
Dememiz normal. İki gündür mail bekliyorum. Bazı youtuberlar kodu direkt atıyor ve deneyene kadar kodlar uçmuş oluyor. Bazıları da bir kodu kullanıp eline bir daha geçtiğinde satıyor. 85 tlye satan gördüm. Bu durumda bizim kod istemeniz normal değil mi?

Küçümsemek değil amacım içinden gelmiş konu sahibine demiş arkadaş. Atlamaniz saçma böyle böyle 50 kişi bana da verir misin yazacak. Bu arada Recep Baltaş 200 tane kod dağıttı. İlk yazanlar aldı. Ayrıcalık veya öncelik yoktu yazıp alabilirdiniz diğerleri gibi.

Küçümsemek değil amacım içinden gelmiş konu sahibine demiş arkadaş. Atlamaniz saçma böyle böyle 50 kişi bana da verir misin yazacak. Bu arada Recep Baltaş 200 tane kod dağıttı. İlk yazanlar aldı. Ayrıcalık veya öncelik yoktu yazıp alabilirdiniz diğerleri gibi.
Yazacaktım fakat cezalıydım. Ayrıca bana ver ver diye yalvarmadım adama. Elinde yine fazladan varsa verir. Herkesin oyun oynayacak bir bilgisayarı yok maalesef. Böyle tek bir noktadan düşünmeyelim lütfen.

YouTube'dan da dağıttı. Her neyse bana ne zaten, istediğinizi yazabilirsiniz.

YouTube'da, bildirimde gördüm. Onun süresi var mıydı bilmiyorum ama yazdım. Benden önce yazan birçok kişi vardı neye göre dağıtılıyordu bilmiyordum direkt yorum attım örnekteki gibi ama mail gelmedi. Yani evet gelecek diye kaide yok ama ben ön kayıt yaptırdım ve sürekli mail kontrol etmekten bıktım. Beni asıl bıktıran insanların bir kodu kullandığında kendisine çıkan başka kodu satmaya çalışması. Hadi satmayı anladım da gidip de 70 80 TL'ye satılmaz ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı