GeForce NOW Premium alınır mı?

75 Mbit internetim var GFNOW'u denedim ve açıkcası rekabetçi oyunlar oynayacaksan önermem. Sunucuların ve sistemin hala oturmadığını düşünüyorum ki stabil bağlantım varken ekranın çözünürlüğü düşmesi gibi sorunlar yaşıyordum. Bence alabileceğin iyi bir bilgisayar al.
 
Premium sıra bekletmez ayrıca sınırsız oturum süreleri vardır.
Sınırsız değil 6 saat.
Öncelikle herkese iyi forumlar, ben şu an bilgisayar satın alma arifesindeyim ve 12.000 TL bütçe ile üst seviye bir bilgisayar satın almak istiyordum fakat sonra aklıma GeForce NOW Premium hizmeti geldi. Şimdi ise düşüncem GTX 1650'li bir bilgisayar satın alıp bu sistem ile kullanmak, ama akılda bir takım sorular var

Örneğin ben genellikle çok oyunculu oyunlar oynuyorum Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, PUBG, Battlefield gibi. Bu oyunlarda bana herhangi bir sorun yaşatır mı?

Bu sistemin günümüz durumunda hali nedir? Çok sıra bekletiyor mu? Oturum süreleri nedir? Başka bir sorunu var mıdır?

İnternet hızım ise nPerf sitesi ile hız testi yaptığımda (Wi-Fi ölçümü) 46.57 megabit ortalama indirme hızı ve 23 ms ping.

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
75 download 8 upload ile çamur gibi görüntü alıyorum, ethernet ile bağlıyım.
 
Her oyunu oynayamıyorsan GFN'de, ayrıca sıra bekleme olayı var. İnternet olarak da minimum 24 Mbps istiyor. Bence PC daha mantıklı, ama 1650 düşük, 12.000₺ verince 3060'lı sistemler ve 2060'lı laptoplar var.
Bu sistemi kullanmak konusunda esas amacım tasarruf, 12.000 TL'ye monitör dahil bir bilgisayar satın almak istiyordum ama şimdi biraz daha bütçeyi kısıp 4-5 bin TL'ye GTX 1650 sistem alıp kullanmayı düşündüm.
 
Sana uzun sürelik bir deneyim aktaracağım :) öncelikle 35Mbps bir internete sahibim. Ethernet ile kurduğum bağlantılarda 14-19 arası gecikme değerleri görüyorum. 15-20 dakikada bir 1 saniyelik kare kaybı oluyor çok dert değil bence. Wi-Fi ile kullanılmaz derecede kötü veya benim modemim beter ancak dediğim gibi 2.4GHz kullanıyorum ve kesinlikle kullanılmaz. Premium'da sıra var diyorlar hayır sıra falan yok o hizmet ilk ülkeye geldiğindeydi artık kalmadı. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'i GFN üzerinden yaklaşık 3 aydır oynuyorum gözlerim ve bileğim ilk 1 haftada alıştı sanki kendi bilgisayarımda oynuyormuş gibi hissediyorum. CS:GO için bu maalesef geçerli değil ne kadar denersem deneyeyim alışamadım. Mod ve Türkçe yama desteği bildiğin üzere yok. PUBG için yorum yapamam ancak PUBG'ye 1-2 hafta gibi bir sürede alışırsın imkansız gibi görmüyorum. Oyunları satın alman gerektiğini unutma ve çoğu oyun hizmette yok Battlefield mesela bulunmamakta. İstanbul'da yaşıyorum eklemek istedim umarım yardımcı olur aklındaki sorular azalır :D
 
Gfn’de rekabetçi oyun oynanmaz. Hikaye desen olur ama rekabet olmaz. 1650 ile rekabetçi oyunları oynar, hikayeler içinde 1080p ultra ayarda gfn ile kullanırsın
 
Öncelikle herkese iyi forumlar, ben şu an bilgisayar satın alma arifesindeyim ve 12.000 TL bütçe ile üst seviye bir bilgisayar satın almak istiyordum fakat sonra aklıma GeForce NOW Premium hizmeti geldi. Şimdi ise düşüncem GTX 1650'li bir bilgisayar satın alıp bu sistem ile kullanmak, ama akılda bir takım sorular var.

Örneğin ben genellikle çok oyunculu oyunlar oynuyorum Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, PUBG, Battlefield gibi. Bu oyunlarda bana herhangi bir sorun yaşatır mı?

Bu sistemin günümüz durumunda hali nedir? Çok sıra bekletiyor mu? Oturum süreleri nedir? Başka bir sorunu var mıdır?

İnternet hızım ise nperf sitesi ile hız testi yaptığımda (Wi-Fi ölçümü) 46.57 megabit ortalama indirme hızı ve 23 ms ping.

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Ben ilk çıktığında Premium almıştım çok pişmandım 50Mbps internetle + kablo ile bağlıyım ama pixelleşme sorunu yaşıyordum ve çoğu oyun yoktu tavsiye etmem.
 
@SP-XeoN Online oyunlar oynamak için sık seyahat etmiyorsanız, en yüksek performans ve uzun ömürlü olması için mutlaka hazır sistem almanız gerekiyor. Şahsen ben Battlefield 2042 çıktığında GTX 1650 ile stabil akıcı bir şekilde oyunu oyanyabileceğinizi sanmıyorum. CS:GO, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege ve PUBG için yeterli olacaktır. Ben olsam GFN almazdım. Tüm bütçemi bilgisayar için ayırırdım. Son karar sizin olacağı için iyi düşünmenizi tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı