GeForce NOW Premium almaya değer mi?

Server maliyetlerini çok iyi biliyormuş gibi konuşuyorsunuz. Yüzlerce ekran kartı, işlemci ve depolama birimleri var bu serverlarda. Turkcell hem bunlara harcama yapıyor hem de bu serverın düzgün çalışması için insanlara ödeme yapıyor. Bunları biz oyun oynayalım diye bedavaya yapmıyor ve üstüne kâr koyuyor.

Kablolu bağlanıyorum gece deneyeceğim.

Yani bu Nvidia enayi hem sunucuyu karşılıyacak hemde Türkcell'e para verecek öylemi?

Arkadaşlar ülkede tek pahalı olan ürün GeForce Now değil. Bu sunucular dolar bazında fiyatlandırmalarla kuruldu ve elbette ki ücretlerini bu belirliyor.

Şu anki fiyatı gayet normal fakat asıl eksik ne biliyor musunuz? Normalde 10$ karşılığında oyun kütüphanesi de kullanıma açılırken biz, oyunları da ayrı bir şekilde satın almak zorundayız. Ayrıca şu anda desteklenen oyun sayısı beklenenin çok altında.

* Soruya gelince: Hikaye tabanlı oyunlar için ~50mbps, multiplayer oyunlar içinse ~100mbps internet hızına (stabil olmak zorunda) sahip değilseniz kesinlikle önermem.

Eğer bu şartları karşılıyor ve üzerine istediğiniz oyunlara sahipseniz öneririm.

@Silinen üye Turkcell burada NVIDIA'nın operasyonunu yönetiyor. Bunu yaparak gelir elde ediyor. GeForce Now gibi bir hizmeti her ülkede tek başına operasyon yürüterek hizmete sunamazsın. O yüzden adına iş ortağı adı veriliyor. Biraz açıp araştırın. Rica ediyorum.

Haklısın.

Değmez. Ben 3 aylık alacaktım. Sonra dedim ki XCloud çıkınca direkt onu alırım.
Harika bir yazı olmuş. Özellikle internet konusunda çok haklısınız. Ben de denediğimde bu kanıya vardım. Birkaç internet ile denedim. Yazdığınıza geldim.

10 Dolar kabul edilebilir fakat yurt dışı için. TR'de kesinlikle ederi değil.

Oyun kütüphanesi de çok kısıltı. XCloud varken şansı çok ama çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…