GeForce NOW şifresi doğru olduğu halde Game Plus'ta yanlış diyor

Suleymantavish

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GeForce nowda oturum aç diyorum sonra Game Plus'a atıyor fakat şifremi yazıyorum ama yanlış diyor 3 defa şifremi değiştirdim.

Arkadaşlar GeForce nowda oturum aç diyorum sonra Game Plus'a atıyor fakat şifremi yazıyorum ama yanlış diyor 3 defa şifremi değiştirdim.

Game Plus'a kayıt olmam gerekiyor mu?

2'si farklı kayıt olmadıysan ol.

Yanlış hatırlamıyorsam bölge seçimi gibi bir şey vardı onu kontrol ettiniz mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    1,8 KB · Görüntüleme: 41
Benim de başıma gelmişti 3 günlük kod bulmuştum 2 gün girememiştim hesaba.

Kanka ben kullanıyordum. Yurt dışı hesabı ile girmek istersen VPN ile anca halledersin. Game Plus istemiyorsan ama hesaplar farklı çalışıyor yani haberin olsun. Game Plus'tan girmek istiyorsan hesap açacaksın ayrı.

Yurt dışı ile girmeyeceğim sadece GeForce NOW hesabı yeter mi?

Ecaptcha hizmetiyle bağlantı kurulamadı. Lütfen internet bağlantınızı kontrol edin ve reCAPTCHA testi almak için sayfayı yeniden yükleyin.
Giriş
Şimdide böyle diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…