GeForce Now kullanıcısıyım fakat normalde vermediği bir hata vermeye başladı. Üyelik aldıktan yaklaşık 4 gün sonra bu hatayı vermeye başladı.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Paylaşımlı ekran kartınızla açmayı deneyin. Oda olmazsa streamer ve launcher DirectX versiyonunu 9 yapmanız lazım oyun klasöründen(not defteriyle oluyor). Onunda nasıl yapılacağı YouTube'da var.
bu dosyanın içinde birsürü kod vara ama zaten ben buradan bunu dx9 yaptım yoksa zaten hiç açılmıyo full siyah ekran kalıyo herşeye tıklayabiliyorum ama siyah ekranda kalıyo.
bu dosyanın içinde birsürü kod vara ama zaten ben buradan bunu dx9 yaptım yoksa zaten hiç açılmıyo full siyah ekran kalıyo herşeye tıklayabiliyorum ama siyah ekranda kalıyo.
dx 12 yaptığımda kütüphane kısmı bile siyah ekranda kaldı.
ayarları true false diye bu şekilde yapınca da kütüphane geldi oyun açıldı ama ses var görüntü yok. (Hatta galiba az önce rocket leauge de 2v2 ranked girdim)
Paylaşımlı ekran kartınızla açmayı deneyin. Oda olmazsa streamer ve launcher DirectX versiyonunu 9 yapmanız lazım oyun klasöründen(not defteriyle oluyor). Onunda nasıl yapılacağı YouTube'da var.