GeForce Now siyah ekran oluyor

GeForce Now kullanıcısıyım fakat normalde vermediği bir hata vermeye başladı. Üyelik aldıktan yaklaşık 4 gün sonra bu hatayı vermeye başladı.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

.json dosyası sende nasıl bulunmuyor ya? Programı kaldırıp tekrar kurar mısın?
asd.PNG

Paylaşımlı ekran kartınızla açmayı deneyin. Oda olmazsa streamer ve launcher DirectX versiyonunu 9 yapmanız lazım oyun klasöründen(not defteriyle oluyor). Onunda nasıl yapılacağı YouTube'da var.

bu dosyanın içinde birsürü kod vara ama zaten ben buradan bunu dx9 yaptım yoksa zaten hiç açılmıyo full siyah ekran kalıyo herşeye tıklayabiliyorum ama siyah ekranda kalıyo.
DX12 yapman gerekiyor diye biliyorum.

benim ekran kartım dx9 ama denicem yinede
dx 12 yaptığımda kütüphane kısmı bile siyah ekranda kaldı.
1605756861512.png

ayarları true false diye bu şekilde yapınca da kütüphane geldi oyun açıldı ama ses var görüntü yok. (Hatta galiba az önce rocket leauge de 2v2 ranked girdim)
Paylaşımlı ekran kartınızla açmayı deneyin. Oda olmazsa streamer ve launcher DirectX versiyonunu 9 yapmanız lazım oyun klasöründen(not defteriyle oluyor). Onunda nasıl yapılacağı YouTube'da var.
o nasıl olacak acaba bende eski nesil q9550 diye 4 çekirdekli bir işlemci var.
nasıl aktif edicem?
Klasörün içinin fotoğrafını çekip atar mısın?
1605757231776.png

Artık "Streamer.json" olarak geçmiyor o dosya. GeForceNow.json dosyasını açarsa eğer aynı kodlar içinde olacaktır.
1605757281641.png

bi fikrin varmı başka?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı