GeForce NOW Takılma ve Anlık Donma

AlperAllen

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2018
Mesajlar
44
Geforce Now ile açtığım oyunların bir takımında anlık takılma/donma sorunu oluyor. Sanki FPS birden 0'a düşüyor ve çıkıyormuş gibi fakat FPS zaten hep üst seviyelerde. Fark ettim ki oyun ayarlarından vSync aktif ettiğimde ve Max Frame Rate bulunan oyunlarda 60 FPS'ye sabitlediğimde yok denecek kadar azalıyor ama gecikme artıyor doğal olarak. RTSS ile 60 FPS'ye sabitlemeyi denedim fakat sanırım yayından oynattığı için sabitlemedi. Çoğu oyunda da Hz ve FPS limitleme ayarı bulunmadığı için çok takılma yaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba? Bu arada internetimle alakalı bir durum olmadığına eminim buna göre cevaplarsanız sevinirim. (Monitörüm 60Hz)
 
Sistem özellikleri ile NVIDIA GeForce NOW'ın bir alakası yok.

İnternet bağlantınız stabil ve yüksek olsa bile eğer o sırada başka bir cihaz interneti kullanıyor ise görüntüde takılmalar yaşanıyor.
Belirttiğim gibi oyunların hepsinde değil birkaçında oluyor. Örneğin The Witcher 3 sorunsuz çalışıyorken The Forest, Sniper Elite 3, Thief gibi oyunlarda vSync kapalıyken çok sık takılma oluyor. Maalesef FPS sabitleme ayarları da bulunmuyor. R6S oyununda 60 Fps sabitleyip Fullscreen 60 Hz. yaptıktan sonra çok daha akışkan oldu örneğin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı