GeForce NOW TR central 1 ping çok yüksek

jojojojo

Yoctopat
Daha fazla  
GeForce NOW Ultimate paketi kullanıyorum. Bir hafta öncesine kadar 1080p çözünürlükte ortalama 150 ve 200 FPS arası değerlerde ortalama 14 pingle oyunları gayet akıcı ve net bir şekilde oynayabiliyordum. Fakat bir haftadır internetim ekran fotosundaki değerlerde olmasına rağmen pingim sürekli 25ms 30ms gibi değerlerde geziniyor ve bu durum oyunları oynanmaz kılıyor. Sürekli donuyor TR West 1 sunucusunda oynamayı denedim fakat sunucu sürekli maksimum kapasite uyarısı veriyor .TR central 1 sunucusunda ise ping durumu ortada en yüksek paketi almama rağmen farklı sunuculara giremiyorum. Bunun bir çözümü var mı? Sorun GeForce NOW tarafından kaynaklı gibi geliyor bana.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-11-12 15.20.27.png
    45,8 KB · Görüntüleme: 14

Hocam sorun yüzde 90 ihtimalle GeForce NOW'dan kaynaklı TR West'teki yoğunluktan anlayabilirsiniz insanlar büyük ihtimal sizin gibi değerler aldığı için West'e yığılmış durumda, büyük ihtimal düzeltirler kısa sürede.

Hocam ciddi mi ya?

Ben 60 ms ile oynuyorum bal gibi akıyor oyunlar vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…