GeForce NOW TR Gecikme Değerleri

Kocaeli / TurkNet 75 Mbps
1613373639015.png

Merhaba arkadaşlar beta kodu daha kimseye gelmedi bunlar sadece test. Beta kodum geldiği gibi tam testleri yapacağım. Hızı 15 Mbit sınırlandırılmış şekilde mesela. İnternet paketim Millenicom 100Mbit Down 8Mbit Up.
Gelmediğinden emin misiniz? Normalde Beta başlamadan seçilen kişilere gönderilir ama hala gelmedi mail. Kayıt yaptıran ilk kişilerden olduğuma çok eminim. Sizce kodlar ne zaman dağıtılır?

Gelmediğinden emin misiniz? Normalde Beta başlamadan seçilen kişilere gönderilir ama hala gelmedi mail. Kayıt yaptıran ilk kişilerden olduğuma çok eminim. Sizce kodlar ne zaman dağıtılır?
Bence sıraya filan bakmıyorlar sadece incelemesi gereken büyük kitlesi olan insanlara gönderiyorlar. Umarım bize de gelir çünkü sistem daha büyük kitlesi olan insanlara duyurulmadan önce ben kaydımı yapmıştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı