12MBPS internet ile kullanabilir miyim?
Değerler iyi görünüyor.
1 saatlik deneme sürümünde deniyeceğim, sonuçları burada paylaşırım.Sitenin "Sıkça Sorulan Sorular" kısmındaki yazı: GeForce NOW, 60 fps'de 720p için 15Mbps ve 60 fps'de 1080p için 25 Mbps hız ile optimum performansa ulaşır.
Merhaba arkadaşlar beta kodu daha kimseye gelmedi bunlar sadece test. Beta kodum geldiği gibi tam testleri yapacağım. Hızı 15 Mbit sınırlandırılmış şekilde mesela. İnternet paketim Millenicom 100Mbit Down 8Mbit Up.
Gelmediğinden emin misiniz? Normalde Beta başlamadan seçilen kişilere gönderilir ama hala gelmedi mail. Kayıt yaptıran ilk kişilerden olduğuma çok eminim. Sizce kodlar ne zaman dağıtılır?Merhaba arkadaşlar beta kodu daha kimseye gelmedi bunlar sadece test. Beta kodum geldiği gibi tam testleri yapacağım. Hızı 15 Mbit sınırlandırılmış şekilde mesela. İnternet paketim Millenicom 100Mbit Down 8Mbit Up.
Bence sıraya filan bakmıyorlar sadece incelemesi gereken büyük kitlesi olan insanlara gönderiyorlar. Umarım bize de gelir çünkü sistem daha büyük kitlesi olan insanlara duyurulmadan önce ben kaydımı yapmıştım.Gelmediğinden emin misiniz? Normalde Beta başlamadan seçilen kişilere gönderilir ama hala gelmedi mail. Kayıt yaptıran ilk kişilerden olduğuma çok eminim. Sizce kodlar ne zaman dağıtılır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.