GeForce NOW TR sunucuları performansı

Momuşuk

Hectopat
Merhabalar, GeForce NOW TR sunucularında Basic üyelik ile Cyberpunk 2077 oynamaya çalışıyorum. speedtest.net'te 1ms ping 67 aşağısına inmeyen download, 5 upload değerlerini alıyorum. Fakat TR sunucusundan Cyberpunk'a girdiğimde ayarlardan Ultra'ya çekiyorum (DLSS kapalı olmasına rağmen) görüntü çamur gibi. Ve çatışmalarda kasıyor. Yoğunluktan dolayı mı böyle? Gameplus yeni serverlar için 1 Haziran'ı bekleyin dedi. Yeni serverlar gelse sizce düzelir mi? Böyle giderse EU sunucusuna geçmeyi düşünüyorum orada performans daha iyi diyorlar. Ne yapmalıyım?

Merhabalar, GeForce NOW TR sunucularında Basic üyelik ile Cyberpunk 2077 oynamaya çalışıyorum. speedtest.net'te 1ms ping 67 aşağısına inmeyen download, 5 upload değerlerini alıyorum. Fakat TR sunucusundan Cyberpunk'a girdiğimde ayarlardan Ultra'ya çekiyorum (DLSS kapalı olmasına rağmen) görüntü çamur gibi. Ve çatışmalarda kasıyor. Yoğunluktan dolayı mı böyle? Gameplus yeni serverlar için 1 Haziran'ı bekleyin dedi. Yeni serverlar gelse sizce düzelir mi? Böyle giderse EU sunucusuna geçmeyi düşünüyorum orada performans daha iyi diyorlar. Ne yapmalıyım?

Sebebi bir sürü insanın tek sunucuya bağlanmasından kaynaklı bence. Ben Avrupa sunucusunda oynuyorum tıkır tıkır, sorun olmuyor. Yeni serverlar gelene kadar Avrupa sunucularında takılın bence.

Son zamanlarda bende Geforce Now almak istiyorum memnun musunuz alayım mı?

Ayar yaptınız mı? Kendiniz yayın ayarlarını değiştirmezseniz görüntü çok kötü oluyor. Zayıf Ağ Bağlantısı ve V-Sync ayarlarını kapatın ve monitörünüzün çözünürlüğüne alın ayarlardan (GeForce NOW ayarları, oyunun değil). Ayrıca Hareket bulanıklılığı gibi şeyler de ultrada olunca ekranı çevirince görüntü çok fena bozuluyor.

Bence bulut sektörü kendine gelene kadar almayın. Yakında alternatifleri çıkabilir. Ve aldığınıza pişman olabilirsiniz belki.
Sizce ne kadar sürede gelir sistemim çok eski ve doğru düzgün oyun oynayamıyorum en azından 45mb dowland 7-10 mb upload ile nasıl bir sonuç alırım.

Ayar yaptınız mı? Kendiniz yayın ayarlarını değiştirmezseniz görüntü çok kötü oluyor. Zayıf ağ bağlantısı ve V-Sync ayarlarını kapatın ve monitörünüzün çözünürlüğüne alın ayarlardan (GeForce NOW ayarları, oyunun değil). Ayrıca hareket bulanıklılığı gibi şeyler de Ultra'da olunca ekranı çevirince görüntü çok fena bozuluyor.

Hepsini yaptım fakat oyun içinde hareket bulanıklığını falan kapatmadım hiç kapatayım mı?
avrupa sunucularına yasak falan gelicekmiş diye duydum açıkçası bilgim de yok nasıl bağlanabilirim?
Sebebi bir sürü insanın tek sunucuya bağlanmasından kaynaklı bence. Ben Avrupa sunucusunda oynuyorum tıkır tıkır, sorun olmuyor. Yeni serverlar gelene kadar Avrupa sunucularında takılın bence.

Sizce ne kadar sürede gelir sistemim çok eski ve doğru düzgün oyun oynayamıyorum en azından 45MB download 7-10 MB upload ile nasıl bir sonuç alırım.

Şu an isteseniz de alamazsınız zaten. Stok yok. 45 Mbps yeter hem Avrupa hem TR sunucularında.
Hepsini yaptım fakat oyun içinde hareket bulanıklığını falan kapatmadım hiç kapatayım mı?
Avrupa sunucularına yasak falan gelecekmiş diye duydum açıkçası bilgim de yok nasıl bağlanabilirim?

Hesaba giriş yaparken farklı sunucular için sağlayıcıları seç yeri var oradan NVIDIA ile giriş yapın Avrupa sunucuları için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı