GeForce Now TR sunucusu bug!

Makaleler
17
Daha fazla  
Merhabalar, ufak bir bilgilendirme yapmak istedim. Şu an %99 ihtimal GeForce Now TR sunucularına kod olmadan ve ücretsiz bir şekilde erişim imkanı buldum. Ancak bunu denemek için halihazırda GeForce Now founders üyeliğiniz olması lazım. Herkesle paylaşmadan önce aşağıya founders üyeliği bulunan bir kişi mail adresini bırakırsa yöntemi anlatayım. Eğer bu deneğimizde de işlem çalışırsa bug tamamdır. Ayrıca bunu paylaşmak sizce hukuki bir süreç doğurabilir mi?
ED62E636-DE14-46D1-943F-805214AAB8D5.jpeg
451DCD43-DC08-4919-99C8-49BB99A56DBC.jpeg

Para falan vermezler de ahlaki açıdan doğru olan NVIDIA'ya bildirmen. Bildirmeyecektiysen de sessizce oyununu oynayacaksın. Şimdi biri konuyu görüp mail atsa oynayamazsın.

Büyük firmaların ahlaklı ya da vefalı olduğu gibi bir algısı oluşmasın, vereceğiz deyip de vermeyebilirler bile bence de söylemeyin oynayın gitsin. Hukuki bir sonuç çıkacağını sanmam kasıtlı olarak kıranlar veya hackleyenlere dava açılıyor fakat siz bir şey yapmıyorsunuz bu zaten olan bir bug. Ama paylaşırsanız elbet birileri mail atar fixlenir. Bence de söylemeyin oyununuzu oynayın gitsin.

Türk gençliği,hayal kırıklığı olma...

1-Konu sahibi muhtemelen e postaları topluyor founders üyeliği olanları ve şifrenizi isteyip yapayım vs de diyebilir ama bence brute force ya da deneme yanılma ile şifrenizi alacak :D

2-Saatleri çekmemiş. Bir yandan TR hesabına girip ayarlardan ağ testine basmış daha sonra çıkıp EU hesabına girip cyberpunka girmiş ve aklınca eğleniyor olabilir. :D

3-Gerçekten TR sunucusunda bu Cyberpunk ekranını aldıysa devamı gelmemiştir. Evet bir anlığına bug olmuş olabilir. (Oyundan resim atmadığı için ben 1 ve 2 diyorum :D)

4- 3.seçeneğime istinaden: Bu anda aniden telefonunun kamerası 0.600 milisaniyede açılıp fotoğraf çekmen imkansız :D

Son düzenleme:
Korsan destek hani yoktu?
Korsan sayılmaz bu, açık bir şekilde bug kullanıyor bugda da oyunları yine satın almak gerekecektir sadece 1 saat sınırı kaldırmış. Yakında da fixlenir zaten hala betada sayılır hata dolu GeForce Now.
Dikkatinizi çekerim. Bu BUG zaten hali hazırda ücretli Founders üyeliği bulunanlarda çalışıyor. Sadece kapalı olan bir servere erişiyoruz yani. Herhangi bir korsanlık durum yok.
Türk gençliği,hayal kırıklığı olma...

1-Konu sahibi muhtemelen e postaları topluyor founders üyeliği olanları ve şifrenizi isteyip yapayım vs de diyebilir ama bence brute force ya da deneme yanılma ile şifrenizi alacak :D

2-Saatleri çekmemiş. Bir yandan TR hesabına girip ayarlardan ağ testine basmış daha sonra çıkıp EU hesabına girip cyberpunka girmiş ve aklınca eğleniyor olabilir. :D

3-Gerçekten TR sunucusunda bu Cyberpunk ekranını aldıysa devamı gelmemiştir. Evet bir anlığına bug olmuş olabilir. (Oyundan resim atmadığı için ben 1 ve 2 diyorum :D)

4- 3.seçeneğime istinaden: Bu anda aniden telefonunun kamerası 0.600 milisaniyede açılıp fotoğraf çekmen imkansız :D
Gerçekten hayatımda bu kadar kötü niyetli olduğunuza inanamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı