elementaly Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 131 Çözümler 2 18 Nisan 2021 #1 GeForce NOW'da Türkiye sunucusu geldi mi? Geldiyse ekran görüntüsü atar mısınız?
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.698 Çözümler 3 Yer Türkiye 20 Nisan 2023 #11 Ben tekirdağdayım central mı daha iyi olur west mi Artı 0 Eksi
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 20 Nisan 2023 #12 Efe684 dedi: Ben tekirdağdayım central mı daha iyi olur west mi Genişletmek için tıkla... West. West sunucusu İstanbul'da Tekirdağ'da. Tekirdağ'da İstanbul'un yakınında olduğu için kesinlikle West daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Efe684 dedi: Ben tekirdağdayım central mı daha iyi olur west mi Genişletmek için tıkla... West. West sunucusu İstanbul'da Tekirdağ'da. Tekirdağ'da İstanbul'un yakınında olduğu için kesinlikle West daha iyi olur.
Grizi Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 6 Yer Antalya/Fransa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #13 brkyozell dedi: West. West sunucusu İstanbul'da Tekirdağ'da. Tekirdağ'da İstanbul'un yakınında olduğu için kesinlikle West daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Antalya için west mi daha iyi cental mi? Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: West. West sunucusu İstanbul'da Tekirdağ'da. Tekirdağ'da İstanbul'un yakınında olduğu için kesinlikle West daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Antalya için west mi daha iyi cental mi?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 21 Nisan 2023 #14 Grizi dedi: Antalya için west mi daha iyi cental mi? Genişletmek için tıkla... Antalya coğrafi konum olarak Ankara'ya daha yakın. Central daha iyi olacağını düşünüyorum. Unutmayın: Central, Ankara'da ve West, İstanbul'dadır. Artı 0 Eksi
Grizi dedi: Antalya için west mi daha iyi cental mi? Genişletmek için tıkla... Antalya coğrafi konum olarak Ankara'ya daha yakın. Central daha iyi olacağını düşünüyorum. Unutmayın: Central, Ankara'da ve West, İstanbul'dadır.
Grizi Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 6 Yer Antalya/Fransa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #15 brkyozell dedi: Antalya coğrafi konum olarak Ankara'ya daha yakın. Central daha iyi olacağını düşünüyorum. Unutmayın: Central, Ankara'da ve West, İstanbul'dadır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: Antalya coğrafi konum olarak Ankara'ya daha yakın. Central daha iyi olacağını düşünüyorum. Unutmayın: Central, Ankara'da ve West, İstanbul'dadır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.250 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2024 #16 brkyozell dedi: Antalya coğrafi konum olarak Ankara'ya daha yakın. Central daha iyi olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu mantık niyeyse Türkiye'de çalışmıyor. Ben de aynı mantıkla Bursa'dan batı sunucusuna bağlandım, rezalet performans aldım. Oyun bile açılmıyordu. Merkez sunucusuna geçince nefes aldı makine. İlginç. Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: Antalya coğrafi konum olarak Ankara'ya daha yakın. Central daha iyi olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu mantık niyeyse Türkiye'de çalışmıyor. Ben de aynı mantıkla Bursa'dan batı sunucusuna bağlandım, rezalet performans aldım. Oyun bile açılmıyordu. Merkez sunucusuna geçince nefes aldı makine. İlginç.